HVAL liga

Vaterpolo ekipe iz cijele Hrvatske okupit će se na turniru na Cerinama

Organizator turnira je Vaterpolo klub Val iz Zagreba u suradnji s Komunalcem, s ciljem poticanja na aktivan način života i kretanje za sve generacije.

09:01h
0
111006-vaterpolo
Ilustracija // arhiva

Gradski bazeni Cerine 15. veljače bit će domaćin 2. Turnira HVAL lige (Hrvatska vaterpolo amaterska liga), turnira koji okuplja predstavnike amaterskih i veteranskih vaterpolo klubova iz Hrvatske.

Početak turnira je u 10 sati na kojem će svoje snage odmjeriti ukupno devet ekipa – Vk Val (Zagreb), Vk Stara Sava (Zagreb), Vk NBC (Zagreb), Vk Nedjeljom u 9 (Zagreb), Vk USD Libertas (Dubrovnik), Vvk Magla (Split), Vk Stari mornar (Split), Avk Kolpomorto (Zadar), Vvk Veterani Primorje (Rijeka).

U sklopu turnira od 16 do 17 sati održat će se revijalna utakmica Vaterpolo ekipa Pirane (Koprivnica) – selekcija HVAL te demonstracija tehnika vaterpolo igre za najmlađe Koprivničance. Od 17 sati na redu su polufinalne utakmice, dok se završetak turnira očekuje u 20 sati.

– Pozivamo sve zainteresirane sugrađane da se odazovu i osobno uvjere u atraktivnost najtrofejnijeg hrvatskog sporta te dožive majstorije iskusnih vaterpolista. Ulaz na turnir je besplatan – poručuju organizatori.

Organizator turnira je Vaterpolo klub Val iz Zagreba u suradnji s Komunalcem, s ciljem poticanja na aktivan način života i kretanje za sve generacije.

– Društveno odgovorno poslovanje oduvijek je bilo neizostavni dio poslovne strategije Komunalca, pa tako i ovim događajem želimo građane usmjeriti na pozitivne navike o zdravom i sportskom načinu življenja te im pružiti aktivno i kvalitetno provođenje slobodnog vremena. Do sada je organizirano nekoliko događaja, a u skoroj budućnosti u planu su nove aktivnosti na bazenima Cerine – kažu iz Komunalca.

čitam...
Loading...