24.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Vaterpolo susret u sklopu suradnje Koprivnice i Kaposvara
V

Ne propustite

Dana 2. listopada 2011. godine u 10 h na bazenima Cerine održan je vaterpolo turnir u okviru projekta Panonska paleta II, projekta uspostavljanja kulturne, gospodarske i turističke suradnje Grada Koprivnice i Grada Kapošvara.

Projekt je nastavak već uspješno implementiranog projekta „Panonska paleta” koji je sufinanciran iz Interreg-CARDS/PHARE programa 2007. godine.

Panonska paleta II službeno je započela Podravskim motivima, nastavila se Renesansnim festivalom, Međunarodnom biciklijadom u Koprivnici te Gastronomskim festivalom, jazz i rock koncertima u Kapošvaru. Projekt se tako nastavio vaterpolo turnirom između juniorskih i seniorskih vaterpolo skupina iz Koprivnice i Kapošvara i cjelodnevnim druženjem. Turnir je osmišljen radi turističke i sportske promocije te jačanja prekogranične suradnje.

Iako su mađarske skupine ovaj puta pokazale veću spretnost u vodi, naše će mlade nade moći pokazati svu snagu na uzvratnom turniru koji će u okviru projekta organizirati Grad Kapošvar.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nesreća

[FOTO/VIDEO] UPRAVO Zapalio se plovni bager na šljunčari, radnici i vatrogasci bore se protiv buktinje

Zapalio se plovni bager na šljunčari u Gabajevoj Gredi. Kako doznajemo s mjesta događaja, plamen je buknuo na stroju, a...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×