28.2 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
GODIŠNJA SKUPŠTINA

Vatrogasci iz Budrovca odradili devet intervencija i izradili edukativnu brošuru i prvi godišnjak
V

Poticali smo razvoj društvene zajednice, promicali humane vrijednosti, ali i razvijali pozitivni duh od najranije dobi kaže Matej Stoprd

Ne propustite

Dobrovoljno vatrogasno društvo iz đurđevačkog prigradskog naselja Budrovac održalo je redovnu godišnju skupštinu kojoj su prisustvovali i zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Đurđevac Matija Markešića te predstavnici prijateljskih društava i udruga.

Izabran je i novi Upravni odbor koji čine predsjednik Tihomir Stoprd, potpredsjednik Leo Zdelar, zapovjednik Matej Stoprd, zamjenik zapovjednika Igor Janković, tajnica Ema Zdelar, blagajnik Dragutin Jozek te skladištar Dražen Stoprd. U Nadzorni odbor izabrani su za predsjednika Tihomir Markuš te Lucija Perčulija i Đuro Lebinec.

Dobrovoljno vatrogasno društvo Budrovac
Foto: Dinko Borozan

Zapovjednik Matej Stoprd istaknuo je kako Društvo dobilo devet novih članova, ispite za vatrogasna zvanja položilo je 12 članova od kojih je sedam upućeno na daljnje školovanje.

– Održali smo pokaznu vježbu u Područnoj školi Budrovac te izradili prigodnu preventivu brošuru sa školarcima. Proslavili smo i 90. obljetnicu rada, a izradili smo i prvi godišnjaka u povijesti Društva. Imali smo devet intervencija i sve su bile tehničke naravi – kaže Matej Stoprd.

Vatrogasne spomenice za 10 godina članstva primile su Lorena Stoprd i Lucija Kovačev, dok je Luciji Perčuliji dodijeljena brončana vatrogasna medalja.

Dobrovoljno vatrogasno društvo Budrovac, ove je rekordne godine na krilima entuzijasta ispunilo mnogobrojne aktivnosti, ostvarilo suradnje i organizirala brojne akcije povezujući tako humanitarne, civilne, profitne i neprofitne organizacije.

– Poticali smo razvoj društvene zajednice, promicali humane vrijednosti, ali i razvijali pozitivni duh od najranije dobi. Zahvaljuje svim dionicima koji u izazovnoj godini bili “kockice” u zajedničkom mozaiku. Zahvaljujemo lokalnoj vlasti, sponzorima, donatorima, udrugama, pojedincima i svima onima koji su rame uz rame iznijeli naše aktivnosti i podržavali naš rad – zaključio je Matej Stoprd.

Foto: DVD Budrovac
Foto: DVD Budrovac
Foto: DVD Budrovac
Foto: DVD Budrovac
Foto: DVD Budrovac
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Micro Matic

Velika međunarodna grupacija preuzela obiteljsku tvrtku, Bilić: Privlačni smo investitorima

Grad Ludbreg dobio je novog investitora. Radi se o grupaciji Micro Matic, međunarodnoj industrijskoj grupaciji sa sjedištem Odenseu u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×