Izvještajna i izborna skupština

Vatrogasna zajednica Općine Virje na skupštini izabrala zapovjednika, zamjenike i predsjedništvo

Za predsjednika je potvrđen dosadašnji predsjednik Goran Matoničkin, zamjenik je Krunoslav Kirin, tajnik Zlatko Vukres, a blagajnica Petra Kolarević.

12:00h
0
Ustupila: Verica Rupčić

U Virju je u subotu održana izvještajna i izborna skupština Vatrogasne zajednice Općine Virje.

Podnesena su izvješća o radu, o financijskom stanju, kao i izvješće Nadzornog odbora te je izabrano novo vodstvo. Za predsjednika je potvrđen dosadašnji predsjednik Goran Matoničkin, zamjenik je Krunoslav Kirin, tajnik Zlatko Vukres, a blagajnica Petra Kolarević. U Predsjedništvo VZO Virje su izabrani Drago Hatadi, Mirko Posavec, Željko Potnar i Vladimir Tomec.

Za zapovjednika je potvrđen Božo Kicivoj, zamjenik je Saša Gregar, a članovi su Nikola Kolarević, Nikola Rožman, Vladimir Svržan i Mario Botinčan. Novo vodstvo je iznijelo plan rada i financijski plan za 2017. godinu.

Skupštini je prisustvovao zamjenik načelnika Općine Virje Davor Čižmešinkin i predsjednica Županijske skupštine Verica Rupčić, koja je čestitala vatrogascima na dobrim rezultatima i postignućima te im zahvalila na njihovom požrtvovnom radu i humanosti ne samo pri gašenju požara, već u svim situacijama kada su prvi u spašavanju imovine, a posebice ljudskih života.

čitam...
Loading...