24.1 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Izvještajna i izborna skupština

Vatrogasna zajednica Općine Virje na skupštini izabrala zapovjednika, zamjenike i predsjedništvo
V

Za predsjednika je potvrđen dosadašnji predsjednik Goran Matoničkin, zamjenik je Krunoslav Kirin, tajnik Zlatko Vukres, a blagajnica Petra Kolarević.

Ne propustite

U Virju je u subotu održana izvještajna i izborna skupština Vatrogasne zajednice Općine Virje.

Podnesena su izvješća o radu, o financijskom stanju, kao i izvješće Nadzornog odbora te je izabrano novo vodstvo. Za predsjednika je potvrđen dosadašnji predsjednik Goran Matoničkin, zamjenik je Krunoslav Kirin, tajnik Zlatko Vukres, a blagajnica Petra Kolarević. U Predsjedništvo VZO Virje su izabrani Drago Hatadi, Mirko Posavec, Željko Potnar i Vladimir Tomec.

Za zapovjednika je potvrđen Božo Kicivoj, zamjenik je Saša Gregar, a članovi su Nikola Kolarević, Nikola Rožman, Vladimir Svržan i Mario Botinčan. Novo vodstvo je iznijelo plan rada i financijski plan za 2017. godinu.

Skupštini je prisustvovao zamjenik načelnika Općine Virje Davor Čižmešinkin i predsjednica Županijske skupštine Verica Rupčić, koja je čestitala vatrogascima na dobrim rezultatima i postignućima te im zahvalila na njihovom požrtvovnom radu i humanosti ne samo pri gašenju požara, već u svim situacijama kada su prvi u spašavanju imovine, a posebice ljudskih života.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Podravino moja mila

FOTO/VIDEO Predivne podravske tradicijske pjesme začarale su centar

Predivne podravske tradicijske pjesme odzvanjaju danas centrom Pitomače. "Podravino moja mila" večer je posvećena upravo tim pjesmama, a brojni su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×