opet putuje

Već svima dobro znana Lorena Vlašić predstavljat će Hrvatsku na festivalu u Ukrajini, Martina Vlašić: Jedva čekamo da stane na pozornicu

Nada se da će osvojiti srca žirija i svoju zemlju predstaviti u najboljem svjetlu.

20:00h
0
Lorena Vlašić // Foto: djurdjevac.hr
Lorena Vlašić na Kukuričeku

Već dobro svima znana Kalinovčanka Lorena Vlašić, podravsko-prigorski slavuj, putuje u Ukrajinu gdje će na međunarodnom festivalu pod nazivom Young Europe u Kijevu predstavljati svoju zemlju.

Nada se da će osvojiti srca žirija i svoju zemlju predstaviti u najboljem svjetlu.

– Cijela obitelj ide kao pratnja, a Lorena će se predstaviti s pjesmom Svila i med, poznatu pjesmu Hello od Adele i od Leonarda Cohena, Allelujah. Svi smo jako uzbuđeni, posebice Lorena i jedva čekamo da stane na pozornicu – kazala nam je M. Vlašić.

Lorena Vlašić // Privatna arhiva

Podsjetimo, kao jedina predstavnica Hrvatske nastupala je u popularnom showu ‘Neki novi klinci’ u Beogradu na Grand Televiziji i dogurala do drugog gruga što je veliki uspjeh s obzirom na to da je od prve ‘upala’ u natjecanje.

– Dobila je velike pohvale od žirija i nijedan loš komentar. Mogu reći da je Lorena opet shvatila da u tom svijetu bas i ne ide sve po zaslugama i naučila da svaki show upravo samo to. Bogatija je za jedno iskustvo – kaže Martina Vlašić, Lorenina majka.

Loreni želimo sretan put i puno uspjeha na nastupu!