14.3 C
Koprivnica
Petak, 19. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Vedran, Eric i Vanja ponovno izvrsni u Omišu
V

Ne propustite

Na netom završenom Omiš Guitar Festu nastupila su i tri mlada koprivnička gitarista te su vrhunskim muziciranjem ostvarili izvrsne rezultate u svojim kategorijama. Najveći uspjeh postigao je Vedran Kučić koji je u kategoriji do 14 godina osvojio prvu nagradu te je u ukupnom poretku osvojio treće mjesto. Eric Vidović je u kategoriji učenika do 12 godina osvojIo prvu nagradu te je bio četvrti u ukupnom plasmanu.

Vedran i Eric učenici su Osnovne glazbene škole Fortunat Pintarić u klasi profesora Antonia Rumenovića.

Vanja Posavec, sada polaznik četvrtog razreda Srednje glazbene škole u Varaždinu u klasi profesora Morena Vincekovića,  u kategoriji do 19 godina osvojio je drugu nagradu i šesto mjesto po ukupnom plasmanu.

Vanja, Vedran i Eric nakon natjecanjaVedran, Eric i Vanja opet su na najbolji pokazali da marljivošću i upornošću uz sustavan stručni rad njihovih profesora rezultati ne izostaju i već sada možemo reći da je Koprivnica čvrsto upisana na gitarističkoj karti hrvatske kao važno središte.

Eric Vidović  i Jan Samaržija će već sutra nastupiti na državnom natjecanju u Dubrovniku.

Koprivnička publika  moći će uskoro uživati u vrhunskim interpretacijama na gitari, jer je trenutno  u pripremi  „Mjesec klasične gitare u Koprivnici“ u sklopu kojeg će biti održana četiri koncerta klasične gitare.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Moja maturalna večer

[FOTO] POHVALNA AKCIJA Maturant Roman iz centra Svitanje postao model na jedan dan

U Zagrebu je šestu godinu za redom održana modna revija maturanata bez odgovarajuće roditeljske skrbi u organizaciji zaklade Hrvatska...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×