DRUGA ŽNL

Vedran Vedriš novi je trener Močila kojima je odmah dao nadimak, evo kakvi su mu planovi

Vedriš je u svojoj trenerskoj karijeri vodio juniore virovskog Podravca, seniore Podravca iz Torčeca te seniore Panonije.

10:00h
0
Nk Podravec - Nk Prugovac
Foto: Ivan Brkić

Vedran Vedriš (36) novi je trener nogometnog kluba Močile! Nakon što je Goran Ogrizović pred sam kraj polusezone dao ostavku zbog neslaganja unutar kluba, Močile će u proljeće krenuti s novim trenerom. Ako pogledate na ljestvicu Močile su petoplasirani klub Druge ŽNL, a jesen su zaključile domaćom pobjedom protiv Starigrada.

Vedriš posjeduje UEFA B trenersku licencu, a u svojoj trenerskoj karijeri vodio je nekoliko mlađih selekcija raznih klubova, juniore virovskog Podravca, seniore Podravca iz Torčeca, seniore Prekodravca te seniore Panonije čiju je klupu napustio početkom ove sezone. Sada sjeda na klupu Močila, kluba koji je sve poznatiji po svojoj Školi nogometa.

– Dogovorili smo se prije neki dan, a ne mogu previše govoriti o novoj ekipi. Želim izvući maksimum iz ove sezone i napraviti temelje za ljeto. Transferi? Oni su uvijek aktualni. Želja je vratiti nogometaše koji žive “preko pruge” i koji su u močilskom kvartu natrag u klub. Svi putevi vode u Div iz predgrađa – rekao nam je Vedriš za početak posudivši nadimak hrvatskog prvoligaša Intera iz Zaprešića.

Močile će u prvom proljetnom kolu ugostiti Prugovac, ekipa koja ima isti broj bodova kao i Močilani.

čitam...