25.4 C
Koprivnica
Nedjelja, 23. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Večeras dodjeljivanje nagrada 15. Galovićeve jeseni
V

Ne propustite

Galovićeva jesenKoprivničke trgove, ulice, škole, dječje vrtiće te druga okupljališta jučer i danas obilježili su programi organizirani povodom 15. Galovićeve jesene – festivala književnosti u novim medijima.

Tako se na G točkama u gradu čitala poezija, u što su se uključili i Đurđevac, Peteranec te Starigrad, održavale su se brojne radionice za djecu, u Knjižnici i čitaonici Fran Galović predstavljeno je kritičko izdanje Galovićeve poezije autorice Božice Jelušić pod nazivom Zaboravljeni perivoj te je održana autorska večer koprivničkog književnika Božidara Prosenjaka, kao i druženje pisaca s Koprivničancima, književna tribina na kojoj je sudjelovalo devet autora.

No, večeras predstoji onaj najuzbudljiviji dio, a to je svečana dodjela nagrada 15. Galovićeve jeseni te koncert grupe Zadruga.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Brijuni i Brač

Koprivnički vatrogasci i ove godine čuvaju Jadran od požara, počela redovna dislokacija

Počela je prva smjena redovne ljetne dislokacije koprivničkih dobrovoljnih i profesionalnih vatrogasaca na otočju Brijuni i u Supetru na...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×