20.4 C
Koprivnica
Srijeda, 31. svibnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Večeras dodjeljivanje nagrada 15. Galovićeve jeseni
V

Ne propustite

Galovićeva jesenKoprivničke trgove, ulice, škole, dječje vrtiće te druga okupljališta jučer i danas obilježili su programi organizirani povodom 15. Galovićeve jesene – festivala književnosti u novim medijima.

Tako se na G točkama u gradu čitala poezija, u što su se uključili i Đurđevac, Peteranec te Starigrad, održavale su se brojne radionice za djecu, u Knjižnici i čitaonici Fran Galović predstavljeno je kritičko izdanje Galovićeve poezije autorice Božice Jelušić pod nazivom Zaboravljeni perivoj te je održana autorska večer koprivničkog književnika Božidara Prosenjaka, kao i druženje pisaca s Koprivničancima, književna tribina na kojoj je sudjelovalo devet autora.

No, večeras predstoji onaj najuzbudljiviji dio, a to je svečana dodjela nagrada 15. Galovićeve jeseni te koncert grupe Zadruga.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

staro za novo

Grad se zadužuje za 2,25 milijuna eura kako bi riješili problem koji uvelike opterećuje proračun. Promjene bi se vidjele već do kraja godine, evo...

Nakon poduže stanke, koprivnički vijećnici u ponedjeljak će se naći na tek drugoj sjednici u ovoj godini, a jedna...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti