25.7 C
Koprivnica
Subota, 18. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Klikni i pogledaj

VELIKA ANKETA Za koga ćete glasati na izborima, kojem političaru dajete svoj preferencijalni glas?
V

Osim što možete glasati za stranku ili koaliciju možete glasati i za pojedinog političara s te liste za kojeg mislite da bi vas najbolje zastupao u Saboru.

Ne propustite

Pred vama je velika anketa ePodravine uoči Parlamentarnih izbora 17. travnja. Ukoliko ste odlučili za koga ćete glasati, slobodno im dajte podršku putem naše ankete. Ako ste pak neodlučni kliknite “nisam odlučio/la”.

Kojoj ćete stranci ili koaliciji dati svoj glas na izborima 17. travnja?

Za sve koji glasuju u IV. izbornoj jedinici (Koprivnička i đurđevačka Podravina, Virovitičko-podravska županija i Osječko-baranjska županija), pred vama je anketa za preferencijalni glas. Osim što možete glasati za stranku ili koaliciju, možete glasati i za pojedinog političara s te liste za kojeg mislite da bi vas najbolje zastupao u Saboru. Ili, jednostavno za onog političara ili političarku s liste koji vam se najviše sviđaju.

Kojem ćete političaru dati preferencijalni glas na izborima u IV. izbornoj jedinici?

Možete dati svoj preferencijalni glas i političarima ukoliko ste u II. izbornoj jedinici (Križevci i Prigorje, Istok Zagreba i Zagrebačke županije i Bjelovarsko-bilogorska županija).

Kome ćete dati preferencijalni glas u II. izbornoj jedinici?

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Virovska prkačijada

FOTO Najprkač je onaj iz Koprivničkih Bregi, nagrađena i najbolja tacna i najljepši štand

Poznati su dobitnici nagrada na ovogodišnjoj Virovskoj prkačijadi. Najuređeniji štand ima Društvo žena Novigrad Podravski, dok su se nagradom za...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×