tuga i bol

VELIKA TUGA Od posljedica stravične nesreće preminula i 25-godišnja Mateja, ona je već peta žrtva u prometu u 10 dana, četiri se odnose na motocikliste

Na licu mjesta preminuo je vozač Hrvoje, a Mateja je ozljedama podlegla u bolnici

09:16h
0

Tužna vijest stiže nam iz susjedne županije, gdje je od posljedica stravične prometne nesreće, koja se u ponedjeljak dogodila u Turčinu, preminula 25-godišnja suputnica na motoru. Kako smo već pisali, nesreća se dogodila nakon što je vozač automobila oduzeo prednost motociklu na kojem su bile dvije osobe, pri čemu je na licu mjesta poginuo 25-godišnji vozač motora, dok je suputnica s teškim ozljedama prebačena u bolnicu. Nažalost, liječnici joj u varaždinskoj bolnici nisu uspjeli spasiti život.

Prema pisanju emedjimurja, riječ je o 25-godišnjoj Mateji Srnec, od koje se prijatelji opraštaju putem društvenih mreža. Tužbu objavu napisali su i njezini kolege iz KUU Zasadbreg.

– Trenuci su ovo kada čovjek ostaje bez riječi a suze same teku! Pitamo se, zašto nas je Mateja morala napustiti u najljepšim mladenačkim godinama života? Možda je pozvana tako rano baš zato što je bila tako anđeoski lijepa i dobra?! Jer i nebo treba dobre ljude i lijepe anđele! Mi ćemo zauvijek u srcu čuvati sjećanja na našu dragu Mateju! Hvala ti Mateja što si dio svog života darovala našoj udruzi! Roditeljima, sestri, bratu i svima koji su je voljeli izražavamo iskrenu sućut! – napisali su.

S druge strane, poginuli vozač je Hrvoje Hrelja, od kojeg se prijatelju, također, opraštaju. Igrao je nogomet u Croatiji iz Orehovice, a oboje poginulih su iz Međimurja.

Nažalost, ovo je na sjeveru već peti izgubljeni mladi život u prometu u nepunih 10 dana. Četiri se odnose na motocikliste. Prvo je stradao Ivan (25), koji je prošle nedjelje izletio u Štaglincu. Dan kasnije u šumi podno Kalnika nastradao je 37-godišnji traktorista, a u srijedu, prije tjedan dana, preminuo je motorista u Varaždinu, na kojeg je naletio automobil. Posljednja u nizu je upravo ova iz Turčina, gdje su ugašena dva mlada života.