druga liga sjever

Veliki derbi Podravca i Koprivnice najavljuje mladi Balaško: Puni samopouzdanja putujemo u Virje koje respektiramo, želimo odigrati odličnu utakmicu

Utakmica Podravac – Koprivnica igra se u nedjelju, 9. prosinca u virovskoj športskoj dvorani, a počinje u 17 sati.

17:00h
0
KK Podravac Virje - Agrodalm 02.12.2017. // Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

Ove nedjelje u sporskoj dvorani virovske Osnovne škole igrat će se veliki županijski košarkaški derbi. Domaćin će biti stopostotni Podravac koji nakon sretne i spretne pobjede u Ludbregu dočekuju ekipu Koprivnice koja igra iznad očekivanja mnogih.

Podravac je upisao sedam pobjeda u prvenstvu i imaju stopostotni učinak, dok je Koprivnica na omjeru 6-1, pa se sastaju prvo i drugoplasirana ekipa na ljestvici. Još od sredine devedesetih godina, ova dva kluba nisu igrala neizvjesniju utakmicu.

Koprivnica je pak u prošlom kolu pobijedila još jednu lokalnu momčad, križevački Radnik. Sjajan je bio mladi Balaško koji je zabio dvoznamenkasti broj poena, a kojeg smo upitali za komentar uoči derbija u Virju.

– Odlično smo krenuli u sezonu, treniramo jako dobro i naporno. Najvažnije je da smo svi zdravi i u Virje idemo puni samopouzdanja. Respektiramo Podravac, ali tamo idemo odigrati jednu odličnu utakmicu koja će sigurno biti poslastica za sve navijače – rekao je Juraj Balaško, košarkaš Koprivnice.

Motor virovske momčadi zasigurno je Stefan Zadravec kojeg ima posvuda po terenu, dok se Koprivnica oslanja na Beljana i Jančijeva koji su stigli iz đurđevačke Mladosti.

Utakmica Podravac – Koprivnica igra se u nedjelju, 9. prosinca u virovskoj športskoj dvorani, a počinje u 17 sati.

Očekuju se pune tribine, navijači i jedne i druge ekipe doći će na svoje, jer uzbuđenja sigurno neće nedostajati.

čitam...
Loading...