16.9 C
Koprivnica
Subota, 25. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Veliki interes za Malu sportsku školu
V

Ne propustite

Iz Županije saznajemo kako se zamjenik koprivničko-križevačkog župana, Ivan Pal, u četvrtak sastao sa predstavnicima 20 jedinica lokalne samouprave. Zajedno sa predsjednikom županijske Zajednice športova, Stanislavom Lovkovićem, predstavio im je model realizacije projekta Male sportske škole.

Mala sportska škola već se 12 godina provodi u Koprivnici, a odnedavno i u Kalinovcu, Novigradu Podravskom, Goli i Kalniku. Projekt je predstavljen i drugim općinama; svaka od njih trebala bi izdvojiti 10.000 kn za godišnje troškove Male sportske škole. O organizaciji i stručnom aspektu projekta govorila je Marina Tomac Rojčević, koja je od početka na čelu projekta. Kvaliteta Male sportske škole, kažu u Županiji, nije samo u podizanju kvalitete života već i u konstantnoj edukaciji o nužnosti zdravog života i bavljenja sportom. 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Znanstvena fantastika

Od srpnja ogromne promjene za vozače, ako vaše vozilo to nema – nećete ga moći voziti i registrirati!

Mnogi ne znaju, no ima onih vlasnika vozila koji u svojim novijim automobilima imaju integrirani "Intelligent Speed Assistance (ISA)",...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×