- Oglas -

Prvo veliko sučeljavanje svih petero kandidata za župana uživo pratite na portalu ePodravina.hr, u utorak u 18 sati!

Sučeljavanje će se održati u redakciji portala ePodravina, na ePodravina televiziji, a prenosit će se uživo na Facebook profilu portala ePodravina i na YouTube kanalu portala ePodravina.

U našem će studiju, pred voditelja/moderatora Admira Sinanija, kolumnista ePodravine, sjesti njih petorica – Darko Koren, Mladen Kešer, Željko Lacković, Mirjana Hanžeković i Zdravko Matotan,

- Oglas -

Nakon sučeljavanja, putem Skypa u redakciju ePodravine javit će se koprivnička psihologinja Nina Hrenić koja će sa pihološkog aspekta analizirati ponašanje, držanje te govor tijela kandidata.

Željko Krušelj i Nina Hrenić

Stručni sud o njihovom nastupu zatim će, također putem Skypa, dati i Željko Krušelj, koprivnički novinar, publicist i sveučilišni profesor. Krušelj će komentirati njihov nastup, znanje, poznavanje materije te ocijeniti tko je prema njegovom mišljenju ostavio najbolji dojam.

Kandidati će imati jednu minutu da odgovore na važna pitanja o aktualnim županijskim temama, a onda će dobiti i pravo na repliku.

Na kandidatima je da pokažu zašto bi baš njima trebali dali svoj glas, a na redakciji ePodravine da vas zanimljivim i sadržajnim pitanjima te napetom diskusijom i raspravom držimo prikovanima za ekran. Kandidati će na kraju dobiti formalna i neformalna blic pitanja koja će, vjerujemo, dati odgovore na sve što zanima naše čitatelje.

Cijelo vrijeme prijenosa uživo, upravo vi, naši čitatelji i gledatelji, imat ćete priliku glasati za kandidata kojeg smatrate najboljim, postavljati im pitanja, od kojih ćemo najzanimljivija postaviti i njima, a neke od vaših komentara i pročitati na kraju emisije.

Budite s nama!

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).