6.5 C
Koprivnica
Četvrtak, 18. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PRAVA BERBA

Veterani Podravke ugrabili hrpu medalja na županijskom, streljačkom natjecanju
V

Sljedeći vikend na streljani Vraščanski potok u Zagrebu nastupit će na državnom veteranskom prvenstvu.

Ne propustite

Veterani Streljačkog-športskog kluba Podravka nastupili su na prvenstvu Koprivničko-križevačke županije za veteranske kategorije, održanom na streljani u Koprivnici.

Miroslav Blažek (158 krugova) osvojio je prvo mjesto u disciplini serijske zračne puške. Željko Ivačić (147) bio je treći, a Ivan Betlehem (143) četvrti. Šesto mjesto uzeo je Boris Kovačić (140), dok je Dražen Eisenbeisser (137) stigao do sedme pozicije. Ekipa u sastavu Betlehem, Ivačić i Blažek (445) osvojila je naslov veteranskih prvaka županije.

U disciplini serijske malokalibarske puške – ležeći, Betlehem (182) je uzeo naslov prvaka. Dva mjesta iza plasirao se Kovačić (161). Eisenbesser (158) je bio četvrti, a Ivačić (128) šesti. I ovdje je sastavu Betlehem, Eisenbeisser ekipno pripalo prvo mjesto i naslov najboljih u županiji. Za kraj, Kovačić (254) je u disciplini velikokalibarskog pištolja zaslužio prvo mjesto.

Veterani Podravke sljedeći vikend na streljani Vraščanski potok u Zagrebu nastupit će na državnom veteranskom prvenstvu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Uslišili mu molbu

Podravac vozio 108 na sat u naselju pa zavapio: Imam kredit, molim vas nemojte me jako kazniti!

Podravski vozač (27) uhvaćen je u prebrzoj vožnji kroz Globočec Ludbreški nedaleko Ludbrega. Kroz naselje u kojem je ograničenje...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×