20.4 C
Koprivnica
Srijeda, 31. svibnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
SUSRET STARIH PRIJATELJA

Veteranska Rijeka predvođena Sharbinijem i Mladenovićem ovoga vikenda dolazi u Herešin
V

Veseli što je pao dogovor prema kojemu će ovakav tip utakmice igrati dvaput godišnje - jednom i Rijeci, drugi put u Herešinu.

Ne propustite

Istinska ikonska nogometa utakmica igrat će se u subotu, u 16.30 sati, u Herešinu. Veteranima domaćeg Omladinca doći će veterani moćne Rijeke. Riječ je o tradicionalnom prijateljskom susretu dugogodišnjih sportskih prijatelja kojima će ovo biti druga službena utakmica u bojama klubova.

Takvi su ogledi osobito privlačni jer gledatelji imaju priliku vidjeti poteze nekad, pa i danas, stvarnih fantazista. Riječki će redovi, između ostalih, biti sastavljeni od Mladenovića, Bana, Brajkovića, Ćavala, Račkog, Šarića, Sharbinija, Ivančića i ostalih. Njima nasuprot bit će herešinske legende poput Dodika, Ogrizovića, Mesića, Dragosavljevića, Raca i drugih koji još imaju baruta u nogama.

Ne sumnjamo kako će ovo biti prava sportska poslastica, a veseli što je pao dogovor prema kojemu će ovakav tip utakmice igrati dvaput godišnje – jednom u Rijeci, drugi put u Herešinu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

staro za novo

Grad se zadužuje za 2,25 milijuna eura kako bi riješili problem koji uvelike opterećuje proračun. Promjene bi se vidjele već do kraja godine, evo...

Nakon poduže stanke, koprivnički vijećnici u ponedjeljak će se naći na tek drugoj sjednici u ovoj godini, a jedna...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti