15.1 C
Koprivnica
Srijeda, 31. svibnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -

Vic Dana

- Oglasni prostor -
trenutak za smijeh

[VIC DANA] Perica i televizori u boji

TRENUTAK ZA SMIJEH

[VIC DANA] Oženio se slavni glumac

trenutak za smijeh

[VIC DANA] Cjenka se Podravac na placu

TRENUTAK ZA SMIJEH

[VIC DANA] Zar ne moraš u ured?

TRENUTAK ZA SMIJEH

[VIC DANA] Nema pive

************************************** Pita Perica tatu: - Tata kakva je ovo rečenica: "U kući nema piva"? - To nije rečenica, sine, to je KATASTROFA.
TRENUTAK ZA SMIJEH

[VIC DANA] Kad ljubavni leptirići nestanu

Stariji bračni par gledao je jedan strastveni ljubavni film na televiziji. - Gledaj samo kako on nju ljubi! - kaže supruga uz uzdah. - A ne pitaš koliko je on za to plaćen?! - obrecnu se muž.
trenutak za smijeh

[VIC DANA] Filmska zvijezda

Filmska zvijezda nije bila samo lijepa, već i obrazovana. - Morate znati da su mi svi muškarci podjednako mrski - reče ona jednom udvaraču. - Isti je slučaj i samnom - odgovori ovaj - I ja se najbolje osjećam u ženskom društvu.
TRENUTAK ZA SMIJEH

[VIC DANA] Šeću dvije žabe

********************************************** Šeću dvije žabe plitkom barom: - Kre... - progovori jedna nakon duljeg vremena. - Nevjerojatno - javi se druga - uzela si mi riječ iz usta!
- Oglas -
TRENUTAK ZA SMIJEH

[VIC DANA] Slon i miš prelaze most

********************************************************* Prelaze slon i miš po mostu. Kad su došli na sredinu, most pukne! Sav prljav, miš ustane, pa kaže slonu: - Jesam li ti lijepo rekao da trebamo ići jedan po jedan?!
TRENUTAK ZA SMIJEH

[VIC DANA] Došla dva siromaha u restoran

Nađu se dva siromaha ispred restorana i odluče ući i najesti se, pa što bude. Uđe prvi, najede se i reče konobaru da nema čime platiti. Ovaj mu opali pljusku i izbaci iz restorana. Uđe drugi, najede se i kaže konobaru...
TRENUTAK ZA SMIJEH

[VIC DANA] Žali se umirovljenik

- To će me spavanje upropastiti - žali se umirovljenik prijatelju - Prevrćem se u krevetu cijele noći, čitam, gledam televiziju... - A ja lakše izlazim na kraj s nesanicom. Ja brojim... - Do koliko? - Do tri... - Samo do tri?! Nemoguće! -...
TRENUTAK ZA SMIJEH

[VIC DANA] Dvoje mladih u parku

U parku na klupi maze se dvoje mladih. Ona mu šapuće na uho: - Dragi, kada se vjenčamo, imati ćemo troje djece. - Kako znaš - upita je on. - Paaa, znaš, sad su kod moje mame.
- Oglas -
TRENUTKA ZA SMIJEH

[VIC DANA] Perica bacio kredu na učiteljicu

Kaže učiteljica: - Tko odgovori na sljedeće pitanje, ide kući. Perica baca kredu na nju. - Tko je to uradio?! - pita učiteljica. Perica se javi: Ja, a sad idem kući.
TRENUTAK ZA SMIJEH

[VIC DANA] Dva pijanca kraj bazena

***********************************************************************   Stoje dva pijanca pokraj bazena, pa jedan veli: - Daj popij to pa idemo!
- Advertisement -

Najnovije

moda s ulica

FOTO Izdvojili smo 20 najboljih street style izdanja u kojima je traper glavni hit

I Podravke i Prigorke dobro znaju da je traper uvijek in, bilo ljeto, bila zima. No kako su nam stigli...
- Oglasni prostor -