VIDEO Andrea Penezić o pobjedi nad Byasenom: Obrana je bila dobra, u napadu smo griješile

19:49h
0

091031-penezic-mUzbudljivo je bilo u subotu u koprivničkoj gimnazijskoj dvorani. Podravka Vegeta odigrala je protiv Byasena utakmicu punu preokreta i na kraju zasluženo slavila rezultatom 32:31.

Odlična je bila Ivana Jelčić sa 22 obrane, sjajno je u nastavku odigrala iskusna Svitlana Pasičnik koja je postigla deset pogodaka, a vrlo dobra bila je i Andrea Penezić sa sedam golova.

– Utakmicu smo počele jako dobro, imale smo vodstvo od 5:1, i u početku je sve to izgledalo odlično i u obrani i u napadu. Nakon toga kao da smo se opustile, dopustile smo protivnicama da nas stignu. U obrani smo odigrale dosta dobro, sustav 6-0 je dobro funkcionirao, Ivana je bila odlična na golu. U napadu je bilo dosta tehničkih pogrešaka, nediscipline i prebrzih šuteva, i nikako nismo uspjele zadržati vodstvo. Na poluvremenu smo sabrale glave, znale smo da moramo pobijediti. U dvorani je bila odlična atmosfera, navijači su nas bodrili. Ova prva dva boda bit će nam poticaj za dalje – rekla je Andrea Penezić u izjavi za Koprivnica.net.

Video prilog: