Bohemian Rhapsody

[VIDEO] GLAZBENA ŠKOLA VARAŽDIN Profesor Tomislav Cvrtila iz Pušćina maskirao se u Mercurya i sa svojim zborom zapalio internet

Bio je to ujedno i oproštajni koncert za profesora solfeggia i voditelja dječjeg zbora mlađeg i starijeg uzrasta Tomislava Cvrtile.

12:15h
0
Foto: Glazbena škola u Varaždinu /preuzeto s eMedjimurje.hr

Tradicionalni fašnički koncert Glazbene škole u Varaždinu ni ove godine nije podbacio, niti u kostimografskom, niti u glazbenom dijelu, no jedan je zajednički nastup profesora i učenika posebno oduševio publiku, a sad polako osvaja i internetska prostranstva, piše eMedjmurje.hr.

Riječ je o izvedbi pjesme Bohemian Rhapsody, britanskog sastava Queen, a zaslužni za nastup koji će se pamtiti duže vrijeme su profesor Tomislav Cvrtila i učenici Glazbene škole u Varaždinu.

Bio je to ujedno i oproštajni koncert za profesora solfeggia i voditelja dječjeg zbora mlađeg i starijeg uzrasta Tomislava Cvrtile.

Najbolje da sami pogledate ovu fantastičnu izvedbu pjesme Bohemian Rhapsody.

Još jedan biser od jučer: Bohemian Rhapsody u izvedbi zbora Glazbena škola u Varaždinu pod vodstvom odličnog profe Cvrtile.Svaka čast djeco! Vrh.Evo, upravo zato trebate djecu dat u glazbenu školu ili bilo kamo gdje će se približiti glazbi!

Gepostet von Marko Drenovacki am Dienstag, 5. März 2019

 

čitam...
Loading...