promovira podravsku glazbu

VIDEO Legendarni Franjo Barić briljirao u srpskom showu Nikad nije kasno

Podravska glazba je zapostavljena u našim krajevima, drago mi je što sam otišao u Beograd da se vidi da mogu nešto postići, kod nas na trgovima sviraju samo moderni izvođači, a ima toliko dobrih lokalnih koji su skroz zapostavljeni, požalio nam se Barić.

18:00h
0
Franjo Barić // Izvor: Youtube

Legenda podravske glazbe, Franjo Barić, jedan je od natjecatelja srpskog glazbenog show-a Nikad nije kasno.

Na natjecanje ga je prijavila sestra, a on je odlučio otići jer je to jedna nova prilika koja mu se pružila.

Franjo Barić prošao je u drugi krug s pjesmom Odlazi, odlazi, kao jedini izabran od strane publike. Inače, u slijedeći krug dva natjecatelja bira stručni žiri, a jednog publika.

– Meni je važno da sam ja otišao i vidio kako to izgleda, a mislim da ću proći i u daljnje natjecanje jer me publika dobro prihvatila i ljudi me vole – rekao nam je Barić.

Podravci su dobro prihvatili njegovo pojavljivanje u tom glazbenom natjecanju, od nikoga, kaže, nije čuo ništa loše. Trenutno su u tijeku pripreme za drugi krug, čeka se dogovor oko toga koja pjesma će se izvesti i kako se najbolje predstaviti u narednom natjecanju.

– Podravska glazba je zapostavljena u našim krajevima, drago mi je što sam otišao u Beograd da se vidi da mogu nešto postići, kod nas na trgovima sviraju samo moderni izvođači, a ima toliko dobrih lokalnih koji su skroz zapostavljeni – požalio nam se Barić.

On i dalje svira na svadbama i veselicama diljem Podravine i Prigorja te je i dalje ostao skroman i dobar Franjo kojeg svi kao takvog poznajemo. Ne pridaje neku posebnu važnost tom nastupu u show-u i nema prevelika očekivanja, bitno mu je samo novo iskustvo.

– Ja sam sebi sam platio koncert povodom 40 godina karijere i izdavanje CD-a i nisam od nikoga ništa tražio, pa ne tražim ni sada, bitan je dobar provod – rekao je Barić kojem želimo puno uspjeha u daljnjem natjecanju.

čitam...
Loading...