društvene mreže

VIDEO Motocross prvak Hrvoje Karas postao je i YouTuber! Iza sebe ima cijeli tim, a želja mu je snimati kvalitetno i promovirati sport

Poznate promocije na YouTubeu su giveaway-i, odnosno neke vrste nagradnih igra gdje se nešto osvaja. Za istim je posegnuo i Karas.

13:47h
0
Foto: Borna Vincek

Hrvoje Karas poznato je ime u motocross svijetu diljem Hrvatske. Njegov Karas team svake godine pripremi sjajnu stazu na Karasovom brijegu u Kozarevcu gdje se vozi Prvenstvo Hrvatske u motocrossu, a sam Hrvoje redovito osvaja prva mjesta. Tu ne misli stati jer odnedavno je postao i YouTuber! Njegov kanal Karas 65 u samo nešto više od mjesec dana skupio je gotovo tri tisuće pratitelja. A otkud Karas na YouTubeu?


– Krećem se u tim svim vodama stalno, među zanimljivim sam pričama i pala mi je ideja zašto ne to posnimiti. Velika je to priča, a s druge strane opet sam se vratio u motocross i želim promovirati taj sport, promovirati sponzore i sam motocross. Volio bih da se motocross počne voziti preko sponzora. Želim preko Youtubea njima dati neku reklamu – govori nam Hrvoje.

Danonoćno je u svojoj firmi, trenira i vozi natjecanja, tako da cijeli YouTube dio ne bi stigao sam. Ima dobru ekipu koja mu pomaže kod montaže, sponzora, a on samo snimi. Ne želi da izbacuju videe svaki drugi, treći dan, već jednom tjedno, ali kvalitetno.

– Gledamo da bude kvalitetniji video jednom tjedno, ne da izbacujemo svakakve gluposti. Da ovaj sport prati puno mladih shvatiš kad izbaciš video. Komentari ispod su sjajni, brojke rastu, mi smo tu da možemo to pokrenuti – kaže Karas. Izbacili su dosad osam videa unatrag nešto više od mjesec dana, a već imaju više od 100 tisuća pregleda i brojke samo rastu.

Kadar iz nadolazećeg videa // Foto: Borna Vincek

Poznate promocije na YouTubeu su giveaway-i, odnosno neke vrste nagradnih igra gdje se nešto osvaja. Za istim je posegnuo i Karas, a pobjednik je bio Mateo Alečković, inače dio ekipe ePodravine. Osvojio je trening na Karasovom brijegu, na Karasovom motoru, sa samim Hrvojem Karasom. Kako je bilo, pogledajte u četvrtak kad izlazi video!

Bit će još takvih poklona, otkrio nam je Karas, a dok čekamo nove epizode bacite pogled na dosadašnje video uratke! I zapratite njegov kanal!

 

čitam...