12.1 C
Koprivnica
Subota, 24. veljače 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
tragedija

VIDEO Neutješna majka poginulog Stjepana (19): Pogledajte kako pilana i dalje ne mari za vozače, Pilana: Sada je sve u redu
V

Iz videa je vidljivo, kako se preko ceste prenosi viljuškar te da se kamioni zaustavljaju na pola ceste, dodaje majka poginulog mladića.

Ne propustite

U mjestu Kuštani, naselju na području Sv. Ivana Žabna svi su 10. travnja ujutro bili zaviti u crno. Naime, tragedija koja se dogodila neizbrisiva je za svakoga, ali najviše za obitelj.

Stjepan Sever (19) poginuo je u 7.20 sati udarivši motociklom u kamion u naselju Kuštani. Kamion u koji je udario Stjepan u vlasništvu je drvne industrije More koja poslovne prostore ima s jedne i druge strane ceste.

Stjepanova majka Marinela Sever (37) ogorčena je na rad drvne industrije koja po njezinim riječima ne mari za smrt njezinog sina.

Nama se nitko nije udostojio izraziti sućut, ni šofer kamiona. On je najviše kriv jer je stao na cesti prilikom prelaska iste, a mogao je ući u pogon. Nakon tragedije nije nas kontaktirao vlasnik kamiona, kao ni dotični Talijan, vlasnik pilane. Slučaj je sada predan na državno odvjetništvo i čekamo što će se dogoditi – priča nam neutješna Stjepanova majka.

Stjepan Sever // Privatna arhiva

Ona nam šalje i videe koji, kako kaže, dokazuje da ista ta pilana i dalje ne mari za putnike.

– Pitam se tko je sljedeći i treba li zaista još netko poginuti da tome dođe kraj.

Iz videa je vidljivo kako se preko ceste prenosi viljuškar te da se kamioni zaustavljaju na pola ceste, dodaje majka poginulog mladića. No, mi smo pitali i drugu strani i saznali što o svemu misle iz dotične pilane.

– Otkada se dogodila ta tragedija uvijek je na cesti označeno kada prolazimo viljuškarom, a kamioni se ne zaustavljaju. Više nema nikakvog problema – rekli su nam iz drvne industrije More.

Bilo kako bilo, vjerujemo da će istina izaći kakva god ona bila, a kažu da uvijek na kraju izađe. Pogledajte snimke i sami procijenite. 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nema joj ravne

FOTO Iva Gerić je kasno počela s hrvanjem, a danas je najbolja sportašica i reprezentativka: Bez teških trenutaka nema ni napretka

Iva Gerić, hrvačica Hrvačkog kluba Ludbreg i Hrvatske hrvačke reprezentacije, ponijela je titulu najsportašice grada Ludbrega u 2023. godini. Ova...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×