3.5 C
Koprivnica
Srijeda, 17. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
nagradnjača

VIDEO Osvojite ulaznice za nedjeljnu projekciju hit komedije Ufuraj se i pukni koja već danas dolazi u koprivničko kino
V

Radnja filma odvija se u Varaždinu i Zagrebu gdje glumci na humorističan način prikazuju odnose, emocije, rijetko uspone, a često padove.

Ne propustite

Nakon održanih premijera filma Ufuraj se i pukni u Varaždinu i Zagrebu, najčešće se mogao čuti isti komentar – “Ne sjećam se kad smo se toliko smijali u kinu!” Upravo to je i cilj prvog filma Ljubomira Kerekeša, najpoznatijeg hrvatskog komičara. Nasmijati publiku u kinu.

Svi oni kojima je dosta tragedije, drame, politike sigurno će uživati u ovom urnebesnom filmu o malim ljudima s velikim problemima.  Simpatična radnja u koju vas uvode braća Prišt, Kruno (Jan Kerekeš) i Krešo (Zoran Pribičević), koji se pripremaju za prijemni ispit iz glume u jednom danu, a priprema ih susjed Črček (Ljubomir Kerekeš) kojem je maloprije karniša razbila glavu, samo je jedna od priča koja nasmijava publiku punih 85 minuta.

Radnja filma odvija se u Varaždinu i Zagrebu gdje glumci na humorističan način prikazuju odnose, emocije, rijetko uspone, a često padove. U film su se još ufurali: Mirela Brekalo, Ana Begić, Hana Hegedušić, Žarko Potočnjak, Draško Zidar, Goran Grgić, Darko Janeš, Matko Knešaurek, Mirela Videk, Sara Ipša, Tanja Pavlović, Marko Hergešić, Zdravko Pomper i mnogi drugi.

U koprivničko Kino Velebit ovaj film dolazi već danas.

Kako bi ste i vi mogli uživati u filmu portal ePodravina u suradnji s organizatorima pripremio vam je poklone. Dijelimo vam 2×2 ulaznice za projekciju filma u Koprivnicu u Kinu Velebit koja je na rasporedu ove nedjelje, 7. travnja. Igrajte se s nama na našoj Facebook stranici. 

RASPORED PRIKAZIVANJA:
4.4. ČETVRTAK 18.00 sati
5.4. PETAK 18.00 sati
6.4. SUBOTA 18.00 sati
7.4. NEDJELJA 18.00 sati
8.4. PONEDJELJAK 18.00 sati
9.4. UTORAK 18.00 sati
10.4. SRIJEDA 18.00 sati
NAPOMENA: kino pridržava pravo izmjene programa

Turneja Pivica s glumcima u 14 gradova

Glumci filma “Ufuraj se i pukni” su odlučili provesti ugodno vrijeme s publikom u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Varaždinu, Šibeniku, Zadru, Čakovcu, Prelogu i drugim gradovima. Prije same projekcije, upravo će oni biti ti, koji će vas dočekati i pregledati vaše kino ulaznice, a nakon projekcije pozvati će Vas na druženje i pivicu. Svaki će grad u kojem je planirana projekcija, imati svoj termin i mjesto druženja, o čemu će više informacija, kao što su prostor i vrijeme, biti objavljeni na službenim Facebook profilima Kerekesh Teatra https://www.facebook.com/kerekeshteatar/ i u službenom eventu turneje https://www.facebook.com/events/444293836308273/

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

prigoda

[IMENDANI] Sretan dan slavljenicima!

Robert i Šimun slave svoga imena dan. Robert je racionalna, poslušna, bistra, učinkovita, snalažljiva i talentirana osoba. Šimun je vješta, samostalna,...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×