10.2 C
Koprivnica
Petak, 19. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Brutalan napad

VIDEO Pijanci napali djelatnika hitne, cipelarili ga na tlu, spasio ga vozač kamiona
V

Zamislite da dolazite na posao, a pijani mamlazi vas iscipelare, jer im se može. I nikome ništa! - napisao je jedan od komentatora.

Ne propustite

Sramotan napad dogodio se u našoj županiji na djelatnika Hitne pomoći. Zasad još nije poznato što je prethodilo tome, međutim snimka je uznemirujuća.

Kako navode na facebook stranici Hitna uživo 194 napad se dogodio još jučer oko 16.20. Bilo je to u mjestu Kuštani u Općini Sveti Ivan Žabno.

– Bilo je to jučer u mjestu Kuštani. Sramotan napad na naše kolege iz Koprivničko-križevačke županije koji je slučajno snimila kamera kamiona iz suprotnog smjera. U jednom trenutku se vidi kako dva alkoholizirana čovjeka cipelare našeg kolegu koji leži na podu – navode na facebook stranici i ističu kako je u pomoć djelatniku priskočio vozač kamiona koji im je ustupio snimku napada.

Na snimci se vidi kako dvojica kolega hodaju oko vozila hitne pomoći prema svojem kolegi, međutim upravo je vozač kamiona bio taj koji je spriječio daljnji napad.

Na objavi je bilo raznih komentara, ponajviše onih zašto mu kolege nisu pomogle.

– Pojedini komentari su van pameti. Poanta je da je kolega napadnut na intervenciji, bez zaštite, bez pratnje policije, ostavljen da se brani sam s ostatkom tima. To je realnost Hitne medicinske pomoći; Bezobrazluk, bahatost, napadi na kolege, intervencije koje su sve osim spašanjavna nečijeg života – napisao je jedan korisnik i dodao:

– Zamislite da dolazite na posao, a pijani mamlazi vas iscipelare, jer im se može. I nikome ništa! – dodao je pratitelj stranice.

Javio se napadnuti vozač

U međuvremenu javio se komentarom i napadnuti djelatnik hitne pomoći.
– Ja sam napadnuti vozač. Imam 61 godinu, a radim u hitnoj 40 godina. Netom prije napada na mene, osoba koja me je napala, legla je nasred prometnice. Istrčao sam za njim i skočio pred šleper koji je naišao i zaustavio se na nekoliko metara od nas. Prišao sam mu, podigao ga i pod ruku ga izveo sa prometnice i vratio se u vozilo gdje je tim zbrinjavao pacijenta kojeg je ta osoba pretukla. Ista osoba je nekoliko minuta kasnije prišla sa zadnje strane vozila i počela ga razbijati. Izašao sam iz vozila, ne znajući što se događa, prema zadnjem djelu gdje je on iznenada, neočekivano, bez ikakva razloga, fizički nasrnuo na mene i udario me. Kako sam bio sputan uniformom i opremom na sebi, nisam se mogao adekvatno braniti te sam u jednom trenutku i pao – kazao je.
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

bogate nagrade

FOTO Sretnoj dobitnici nagradne igre KTC-a uručeni su ključevi nove Škode Fabia

Nova Škoda Fabia pronašla je svoju vlasnicu! Na nagradnoj igri KTC-a najsretnije je ruke bila Miljana Horvat iz Trnovca Bartolovečkog! Ključeve...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×