Luda situacija

VIDEO Pogledajte kako su građani mahnito grabili novac koji se razletio po cesti, vlasnik kaže da će ih tužiti

Za RTL-ov portal Vijesti.hr vlasnik novčanika Ivica Ivec rekao je da razmišlja i o tužbi za one koji su grabili njegov novac.

15:14h
0
Screenshot

Internetskim prostranstvima širi se snimka Zagrepčana koji trče za novcem koji se razletio iz novčanika.

Događaj se zbio jučer u Ulici kneza Branimira, a novac je poletio iz novčanika kojega je netko ostavio na krovu automobila. Zagrepčani su odmah nanjušili priliku i grabili što su stigli.

Sve je to netko i snimio, a jedan zagrebački odvjetnik uzeo je novčanik i spasio osobne dokumente, ulaznice za Dinamovu utakmicu i preostalih sto kuna, piše Telegram.

Snimku je na Facebooku podijelio Thomas Bauer i prepričao što se dogodilo.

– Frendu, obrtniku koji desetljećima krvavo radi i zapošljava ljude koje pošteno plaća, u kaosu užurbanog poslovnog dana na krovu automobila slučajno je ostao novčanik s nekih 4, 5 tisuća kuna. Kada je izašao na Branimirovu, novčanik je pao s vozila, očito je naišao neki drugi automobil i pregazio ga, te je novac počeo letjeti ovom brzom gradskom prometnicom. Na snimci vidite pohlepne sugrađane kako s osmijehom grabe tuđu lovu, pritom naravno ugrožavajući sebe i druge jer to čine nasred Branimirove. Kaže da su ga spasili odvjetnici Tomislav Zorić i Ivana Bahat koji su se u prolazu nekako dočepali novčanika i nazvali ga te mu od razularene rulje uspjeli spasiti barem dokumente – napisao je Bauer.

Za RTL-ov portal Vijesti.hr vlasnik novčanika Ivica Ivec rekao je da razmišlja i o tužbi za one koji su grabili njegov novac.

– Iza 14 sati sam dobio poziv od, tada meni još nepoznatog, Tomislava Zorića. Rekao mi je da je pronašao moj novčanik na Branimirovoj. Ja sam u tom trenutku bio udaljen par stotina metara ili minutu autom prema gradu. Lako se moglo doći do mene jer su dokumenti ostali u novčaniku, kartice, i karte za Dinamovu utakmicu. Vidi se telefonski broj na crvenom kombiju, na drugom autu tablice i slično. Ozbiljno razmišljam da sve prijavim policiji, no još ću malo pričekati, možda se netko danas javi – rekao je Ivec.

čitam...
Loading...