14.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 27. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
snimka

VIDEO Pogledajte snimku s Tehnikine utakmice u Predavcu koja je prekinuta u 30. minuti!
V

Dinamo iz Predavca na svojim je Facebook stranicama osudio potez gostiju iz Koprivnice, dok je Tehnika napravila isto na svojim Facebook stranicama.

Ne propustite

U nedjelju je Tehnika-Koprivnica gostovala u Predavcu kod Dinama, a utakmica je prekinuta u 30. minuti kod rezultata 1-0 za Predavac. Nakon oštrijeg prekršaja došlo je do naguravanja i ulaska navijača u teren, nakon čega je gostujući trener Čiković povukao svoju ekipu s terena i nije htio nastaviti susret.

Portal ePodravina ima snimku prekida koju možete pogledati na dnu teksta!

– U 30 minuti dolazi do preoštrog starta na domačem igraču br. 7. koji se ustaje nakon prekršaja i pokušava se obračunati sa gostujučim igračem,dolazi do velike gužve među igračima obje ekipe,ulazi i redarska služba,po mojem viđenju bilo je i ljudi bez oznaka redarske službe u terenu za igru,gosti su se požalili da su udarena dva njihovai igrača,u toj gužvi nije se moglo razaznati tko koga i koliko udara,Činjenica je da je brzom intervencijom redarske službe spriječen teži incident. Gostujući predstavnik Tomo Čiković poziva svoje igrače da napuste teren za igru , što su i učinili,sudac ih obavještava da imaju 15 minuta da se vrate , no gosti to nisu učinili te je odsviran prekid utakmice – izvorni je tekst u službenom izvješću delegata utakmice Stipe Koštića. Tekst nismo ispravljali.

Ne možemo ne primijetiti kako kamerman nije okrenuo kameru prema samom korneru gdje se spominjana gužva koja uključuje i civile odvijala, već baš u suprotnom smjeru.

Dinamo iz Predavca na svojim je Facebook stranicama osudio potez gostiju iz Koprivnice, dok je Tehnika napravila isto na svojim Facebook stranicama. Čeka se odluka disciplinske komisije Četvrte HNL da vidimo što će se odlučiti.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Zlatna od glave do pete, ova žena ruši sve mitove o godinama, nama je baš mrak!

Pa godine ovo, pa godine ono. Što se smije, a što se ne smije nositi. Ma da... Žene budite...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×