10.2 C
Koprivnica
Petak, 19. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PRIČE IZ MATEMATIKE

VIDEO Pogledajte spot za lakše učenje matematike koji su snimili đurđevački osmaši
V

Ako vam je teško zapamtiti Pitagorin poučak pokušajte ga naučiti uz pjesmu koja je također dio spota

Ne propustite

Đurđevački osmaši posljednju su godinu obrazovanja u osnovnoj školi iskoristili kako bi svojim mlađim kolegama u trajno naslijeđe ostavili kvalitetan materijal za savladavanje matematičkog gradiva.

Tijekom školske godine 2021./2022. učenici 8.d razreda uz mentorstvo učiteljica Jasmine Filipović Konjarek, Kristine Benko Markovica i Davorke Hrženjak provodili su projekt pod nazivom Znanost i glazba.

Ovaj projekt povezao je predmete Matematiku, Glazbenu kulturu i Informatiku. Ostvareni ciljevi projekta su usvajanje matematičkih znanja u svakodnevnom životu i u glazbi, korištenje informatičke tehnologije u usvajanju glazbenih i matematičkih znanja, razvijanje ljubavi prema glazbi, učenje različitim metodama te poticanje kreativnosti i samostalnosti.

Kako bi približili i olakšali učenje matematike učenici su snimili i montirali spot kojim su predstavili knjigu Priče iz matematike autora Branimira Dakića. Ako vam je teško zapamtiti Pitagorin poučak pokušajte ga naučiti uz pjesmu koja je također dio spota.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Naše bogatstvo

[FOTO] IZVRSNA VIJEST Peteranski bijeli vez „file“ zaštićen kao trajno kulturno nematerijalno dobro

Sjajna vijest dolazi iz Općine Peteranec. Naime, peteranski bijeli vez "file" zaštićen je kao trajno kulturno nematerijalno dobro. Peteranski bijeli...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×