Video koji zove na ples

VIDEO Romana Štrkalj svojom plesnom izvedbom zapalila društvene mreže

Nakon kratke stanke u plesu, ovo je bilo nešto čemu nisam mogla reći ne. Naučila sam pokrete i dodala malo svoje improvizacije te je ostvaren ovaj video koji na jedan vrlo jednostavan način prikazuje moju ljubav prema plesu, priča nam Romana.

15:00h
0

Koprivničanka Romana Štrkalj plesom se bavi već dugi niz godina, a na ovaj je video naišla prije nekoliko mjeseci, sasvim slučajno na youtube-u.

– Radi se o koreografiji na pjesmu Shape of you, koju su osmislili svjetski poznati plesači i koreografi Matt Steffanina i Phillip Chbeeb čiji su mi se detalji, kreativnost i melodičnost posebno svidjeli. Nakon kratke stanke u plesu ovo je bilo nešto čemu nisam mogla reći ne. Naučila sam pokrete i dodala malo svoje improvizacije, a uz pomoć drage prijateljice Janje Pilić ostvaren je i ovaj video koji na jedan vrlo jednostavan način prikazuje moju ljubav prema plesu – priča nam ona.

Romana trenutno živi i radi u Zagrebu, a bila je članica Mažoretkinja grada Koprivnice 17 godina te članica i trenerica Freestyle plesne sekcije sedam godina.

Njeni su nas plesni pokreti snimljeni na krovu zgrade na Trešnjevci oduševili, a kako to izgleda, pogledajte u videu i slobodno zaplešite.

čitam...