31.5 C
Koprivnica
Srijeda, 19. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
velika čast

VIDEO Tihomir Hojsak i Filip Novosel autori novih jinglova popularnog Dobro jutro, Hrvatska
V

Ne propustite

Poznata HRT-ova emisija Dobro jutro, Hrvatska ima nove jinglove, jinglove koji prikazuju prekrasne panoramske kadrove raznih dijelova lijepe naše, uz prepoznatljivu temu emisije Dobro jutro, Hrvatska u ponešto drugačijoj izvedbi.

Iza ovih svježih aranžmana stoje Filip Novosel i Tihomir Hojsak, poznatiji još i kao duo Hojsak&Novosel. Podsjetimo, duo Hojsak&Novosel priznati su virtuozi na tamburi i kontrabasu koji su svojim originalnim pristupom stvorili prepoznatljiv hrvatski zvuk i kulturni brend, a široj javnosti postali su poznatiji kroz suradnju sa Gibonnijem i Vlatkom Stefanovskim. Reakcije na nove jinglove su sjajne, a kako je došlo do suradnje s HRT-om,
otkrio je Novosel.

– Prilikom snimanja glazbe za dokumentarni film o emisiji Dobro jutro, Hrvatska kojeg je režirao Mladen Santrić, Tihomir i ja smo napravili razne verzije ove teme. Vrlo brzo su naši aranžmani skrenuli pažnju samoj redakciji emisije koji su u njima prepoznali inovaciju, svježinu i naš karakteristični spoj tambure i kontrabasa. Fotografije i videa djela su Tomislava Rataja i Ognjena Golubića, a ovim putem želimo se zahvaliti redakciji što su prepoznali naš trud i originalnost. Često smo baš u emisiji Dobro jutro, Hrvatska predstavljali svoja nova izdanja, a i uvijek se tamo osjećamo vrlo ugodno pa smo s puno entuzijazma ušli u taj projekt – kazao je.

Tihomir Hojsak otkrio je planove za nadolazeću jesen.

– S obzirom na aktualnu pandemiju nismo imali puno prilike svirati pa smo u bili puno aktivniji u studiju. Naš novi album je pri završetku i nadamo se da će uskoro ugledati svjetlo dana, a imamo i nekoliko koncertnih aktivnosti od kojih bi izdvojio nastup 2. listopada u Osijeku na manifestaciji Head On East!, a velika čast bit će i nastup na festivalu Jazz.hr, gdje ćemo 16. listopada nastupiti uz našeg dugogodišnjeg suradnika, slovenskog skladatelja i bubnjara Žana Tetičkoviča. S istim programom gostujemo i 17. listopada u Izoli, pa ovim putem pozivamo sve koji se tih dana nađu u blizini da poslušaju što smo pripremili. Također, sve informacije oko koncerata i drugih aktivnosti redovno objavljujemo na našoj facebook stranici – kaže Hojsak.

Video ustupili: Hojsak&Novosel

Videozapis

Videozapis_1

Ustupili: Hojsak&Novosel
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Informacije na linku

Kreće gradnja magistralnog vodovoda kroz podravsku općinu, poljoprivredna polja bit će prekopana

U Općini Novigrad Podravski doznajemo kako su Koming Koprivnica i Vodne Usluge Bjelovar sklopili ugovor o gradnji novog magistralnog...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×