fešta do jutra

VIDEO U tijeku je pilot svadba bez maski, razmaka, a mogao bi pasti i koji vlakić

Trebala bi to biti prava fešta do jutra, trebalo bi se i plesati i svirati.

22:40h
0

Ograničenja nema ni u jelu ni piću, nema maski, nema distance, Mogao bi biti i vlakić.

U Golf Klubu Riverside u Zagrebu, u večernjim satima počela je prva svadba u sklopu drugog pilot projekta s javnim okupljanjima, pomoću kojih će se testirati širenje zaraze koronavirusom.

Na svadbi sudjeluju ljudi koji su u jednoj od tri kategorije; oni koji su cijepljeni s obje doze, testirani i osobe koje su već preboljele COVID-19 u posljednjih šest mjeseci.

Trebala bi to biti prava fešta do jutra, trebalo bi se i plesati i svirati.

Ograničenja nema ni što se tiče uzvanika kojih je više od 130, oni koji dođu morat će ići na punkt i priložiti dokaz da su testirani ili potvrdu da su preboljeli ili da su cijepljeni s dvije doze. Ali but će to svadba bez mladenke i mladoženje.

Martina Živković, Sekcija za restorane i slastičarne u Nacionalnoj udruzi ugostitelja za RTL danas otkrila je sve detalje.

– Ovo je prva svadba nakon dugo vremena pa je sve prespremno, jako smo sretni što smo dobili priliku da vidimo na ovaj način uz poštivanje mjera i testiranje da se dopusti event od 100 ljudi. Uzvanici su kolege ugostitelji, sponzori, djelatnici svi koji su bili voljni pristati na ove uvjete i testirati se da na ovom uzorku vidimo je li došlo do širenja zaraze i ako bude sve u redu, a nadamo se da će nam to bili ulaznica u neki normalniji život. Nadam se da će biti zabavno, svi su u očekivanju jer nitko nije bio na zabavi godinu dana – kazala je ona.

 

čitam...