19.3 C
Koprivnica
Utorak, 25. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
epidemija

[VIDEO] UPRAVO Na području županije u zadnja 24 sata čak 11 novozaraženih, zatvorena jedna škola
[

Razgovaralo se o epidemiološkoj situaciji u OŠ Antun Nemčić Gostovinski. Odlučilo se da se prva dva tjedna nastave održe online.

Ne propustite

Županijski Stožer civilne zaštite održao je danas presicu kako bi javnost obavijestio o najnovijim podacima vezanim uz epidemiju koronavirusa na području Koprivničko-križevačke županije. Pred medije je stao načelnik Stožera Ratimir Ljubić.

– Na području županije u zadnjih 24 sata imamo 11 novih slučajeva zaraze. 36 ih je aktivnih. Četiri osobe nalaze se na bolničkom liječenju. Ponovno se formiraju timovi za kontrolu mjera u socijalnoj skrbi.

Razgovaralo se o epidemiološkoj situaciji u OŠ Antun Nemčić Gostovinski. Odlučilo se da se prva dva tjedna nastave održe online. Molimo roditelje, učenike i zaposlenike da se ponašaju odgovorno i u školama, ali i u privatnom životu! – rekao je Ljubić.

Draženka Vadla, glavna epidemiologinja, otkrila je kako se radi o kontaktima ranije zaraženih osoba, a pet je novih, jedan je uvoz iz susjedne države.

– Imamo određeni broj osoba koje su razvile smetnje jer se nisu pridržavale epidemioloških mjera. Molila bih sve sugrađane da mislimo jedni na druge! Ako se već zarazimo, onda nemojmo prenijeti virus na svoje bližnje! – apelirala je Vadla.

Ksenija Ostriž, načelnika Stožera civilne zaštite grada Koprivnice pojasnila je kako će se prva dva tjedna u gradskoj osnovnoj školi Antun Nemčić Gostovinski nastava održavati online. Izvan stroja je cijelo tehničko osoblje.

– Pozvala bih i roditelje i djecu da koriste zaštitna sredstva, da ne stigmatiziraju osobe koje su zaražene, treba se pridržavati epidemioloških mjera – kazala je K. Ostriž.

Ravnateljica OŠ Antun Nemčić Gostovinski otkrila je kako je pozitivno pet djelatnika škole, a u samoizolaciji je i jedna učiteljica čiji bris još nije uzet.

BEZ ODGOVORNOSTI SVAKOG POJEDINCA NEĆE BITI REZULTATA – ŽUPAN DARKO KOREN

https://www.facebook.com/epodravina/videos/619162498790667/

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Roadpol

KOPRIVNICA Gotovo svaki deseti vozač vozi pod utjecajem alkohola, rekorder biciklist u pola bijela dana s 3,41 promila

Kao što je i najavila koprivničko-križevačka policija, u proteklih tjedan dana obavili su pojačani nadzor u prometu u sklopu...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×