15.4 C
Koprivnica
Četvrtak, 23. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Vikend uz Glazbenu mladež Koprivnica // U petak Zoran predin, u subotu Komorni gudački orkestar HGM
V

Ne propustite

Glazbena mladež Koprivnica ovog vikenda priređuje dva zanimljiva glazbena gostovanja.

U petak, 14. studenoga u Rooster Pubu od 20.30 sati kantautorski koncert održat će Zoran Predin, koji će ujedno promovirati knjigu Druga žena u haremu.

Knjiga je zbirka anegdota, putopisa i sjećanja iz Predinova umjetnički dinamičkog života. Stil pisanja je jednostavan i pristupačan pri čemu do izražaja dolazi Predinov smisao za crni humor.

U subotu, 15. studenoga u Domu mladih od 19.30 sati nastupa Komorni gudački orkestar HGM.

Mladi glazbenici izrasli su u orkestar tijekom ljetnih radionica komorne glazbe 2011. u Međunarodnom kulturnom centru HGM u Grožnjanu. Nakon svog prvog promotivnog koncerta u Zagrebu (jesen 2011.) počeli su nizati uspjehe i na svjetskim pozornicama. U proljeće 2012. nastupili su na 9. Europskom festivalu u estonskom gradu Tallinu. Orkestar je održao uspješne koncerte i u Umagu, Grožnjanu, Osoru, Bjelovaru, Karlovcu, Zagrebu, a svoje umijeće muziciranja pokazali su i na Osorskim glazbenim večerima te na svečanom zatvaranju Dubrovačkih ljetnih igara 2013. godine.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kakav slučaj

Lopovi provalili u psihijatriju i krali radijatore, slavine i sudopere, uhvatio ih je hrabri djelatnik

Uhvaćena su dva lopova koja su provalila na bivši odjel psihijatrije u bolnici u susjednoj Međimurskoj županiji. Kako javlja tamošnja...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×