sredinom lipnja

Virje priprema prvu biciklijadu punu zanimljivosti, saznajte što vas sve očekuje

U Virju će se 22.6. održati prva Virovska biciklijada s početkom u 9 sati

11:28h
0
Biciklijada
Foto: Ivan Brkić

Načelnik općine Virje Mirko Perok poziva sve bicikliste, sumještane i one željne dobre zabave da se pridruže 1. Virovskoj biciklijadi. Ona će se održati 22. lipnja s početkom u 9 sati u Virju. 

Dionica nije zahtjevna, ali preporuča se da idete MTB biciklima jer na dijelovima ima šljunčanih putova. Dionica je duga 40 kilometara, a u planu je vožnja kroz mjesto Hlebine i posjet imanju obitelji Želimorski gdje možete upoznati stare podravske zanate i vidjeti izložbu naive. Vožnja se nastavlja prema rijeci Dravi i jezerima Sekulinama gdje vas očekuje druženje uz grah i upoznavanje Country Housa Ivančan nakon čega slijedi povratak u Virje.

Za one koji su željni okrenuti još koji kilometar osigurana je vožnja od dodatnih osam kilometara te posjet izvoru Fratrovec te dolazak na obiteljsko imanje Grgin Konak gdje je planirano druženje uz logorsku vatru i kobasice. Svi vi koji žele mogu i kampirati, ali trebaju ponijeti vlastitu opremu.

Biciklijada je besplatna i za sve su predviđeni mali poklon paketi s majicama, a upravo zbog toga je važno da se prijavite putem online prijavnice kako bi vam pripremili odgovarajuću veličinu.

Prijaviti se možete ovdje.

Sve detalje vezane uz Biciklijadu možete pratiti na Facebooku ili na mrežnim stranicama općine Virje.

čitam...