ŽENSKA KOŠARKA

Virovke u zadnjoj četvrtini preokrenule Koprivničanke

Drugo poluvrijeme domaće igračice postavile su svoju prepoznatljivu igru: odlična obrana, kontranapad i nekoliko pogođenih vanjskih šuteva.

11:47h
0
Virovke u zadnjoj četvrtini preokrenule Koprivničanke

U 10. kolu juniorske lige 30. travnja 2021. godine ekipa ugostila je prvoplasiranu. Ulazak u utakmicu bio je nervozan s obje strane. Napravljeno je puno tehničkih pogrešaka, a na poluvrijeme Koprivničanke odlaze sa samo jednim poenom prednosti. Drugo poluvrijeme domaće igračice postavile su svoju prepoznatljivu igru: odlična obrana, kontranapad i nekoliko pogođenih vanjskih šuteva. Zadnju četvrtinu gošće više nisu imale ideju za domaću obranu i tada se susret postupno lomi i završava s prednosti Virovki od velikih 13 poena razlike.

Riječ je o velikoj pobjedi jer je s prvakinjama lige ostvaren pozitivan skor +4, a koja je istovremeno jasno pokazala da su Virovke od poluzavršnice Prvenstva Hrvatske dijelile neke popravljive sitnice i dva lošija dana, poručili su iz Kluba.

U posljednjoj utakmici za domaću ekipu nastupile su: Ema Cik 14, Simona Vincek 8, Diana Bušić 7, Marija Halusek 8 (1×3), Leona Spoljarić 9 (1×3), Emanuela Hladnić 0, Ena Drmenčić 13 (1×3) Lana Popović 9, Tena Popović, Iva Bednaić, Leonarda Hrženjak, Iva Šoš.