32.4 C
Koprivnica
Petak, 21. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
područje grada koprivnice

Više od 30 građana dobit će financijsku “injekciju” za ugradnju sustava obnovljivih izvora energije
V

Podsjetimo i da je Grad Koprivnica, u suradnji s REA Sjever, izradio Mapu solarnog potencijala kako bi građanima vizualizirao potencijal obnovljivih izvora energije na njihovim objektima

Ne propustite

Ukupno 31 kućanstvo s područja grad Koprivnice ostvarilo je pravo na sufinanciranje nabave i ugradnje sustava obnovljivih izvora energije, točnije fotonaponskih elektrana, dizalica topline, sunčanih toplinskih kolektora.

Ukupna vrijednost prijavljenih investicija građana Koprivnice iznosila je gotovo 309.000 eura, od čega će Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost za sufinanciranje izdvojiti 124.000 eura.

Spomenimo, REA Sjever je u ovom javnom pozivu Fonda građanima Koprivnice pružila savjetodavnu i tehničku podršku, redovito informirajući građane o mogućnostima sufinanciranja i tehničkim detaljima sustava obnovljivih izvora energije za njihova kućanstva.

Podsjetimo i da je Grad Koprivnica, u suradnji s REA Sjever, izradio Mapu solarnog potencijala kako bi građanima vizualizirao potencijal obnovljivih izvora energije na njihovim objektima, preporučenu snagu elektrane, visinu investicije, vrijeme povrata investicije i godišnju novčanu uštedu te ih upoznala sa svim koracima od ideje do realizacije.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nogometni transferi

Zahuktava se sezona transfera, u Močile stigli “sin vjetra” i veznjak s talijanskim iskustvom, Drnje i Đelekovec pojačavaju redove

Županijske nogometne lige nedavno su završile, no klubovi su daleko od mirovanja. Polako se zahuktava sezona transfera. Tako su u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×