14.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 27. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ODUŠEVLJENI VIĐENIM

Više od 400 učitelja počastilo se jednodnevnim izletom đurđevačkom Podravinom
V

Đurđevac se pozicionira kao jedna od najpopularnijih dječjih turističkih destinacija na kontinentu

Ne propustite

Povodom Svjetskog dana učitelja preko 400 učitelja iz čitave kontinentalne Hrvatske počastilo se jednodnevnim izletom u đurđevačku Podravinu.

Neke je oduševio impozantni muzej i  kostimirani prikaz Legende o Picokima s pratećom paljbom iz srednjovjekovnog oružja, druge biljne i životinjske posebitosti rezervata, čudesni Posjetiteljski centar i veseli stanovnici ZOO-a, treće pak rafting Europskom Amazonom, vinska cesta i autohtona eno-gastro ponuda.

Bila je to ujedno prilika da turistički djelatnici svim gostujućim prosvjetnim radnicima poklone suvenir Udruge Mali princ te neposredno prezentiraju šaroliku paletu podravskih doživljaja prilagođenih osnovnoškolcima. Škola u prirodi i brojni popratni edukativno – animacijski programi, bogata kulturno – povijesna i prirodna baština te turističke atrakcije đurđevačke Podravine izazvali su izniman interes kod učitelja bilo da je riječ o jednodnevnim ili pak višednevnim gostovanjima djece.

Nakon rekordnih proljetnih posjeta djece predškolskog i školskog uzrasta, iznimnog interesa za gostovanja u jesenskom periodu, Đurđevac se dodatno pozicionira kao jedna od najpopularnijih dječjih turističkih destinacija na kontinentu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Zlatna od glave do pete, ova žena ruši sve mitove o godinama, nama je baš mrak!

Pa godine ovo, pa godine ono. Što se smije, a što se ne smije nositi. Ma da... Žene budite...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×