4.6 C
Koprivnica
Utorak, 16. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Vitković u Mađarskoj zbog 10,64 % podravkinih dionica
V

Ne propustite

 

Predsjednik Uprave Podravke Miroslav Vitković održao je tijekom protekla dva dana sastanke s predstavnicima OTP banke u Budimpešti, kako bi pokušali razriješiti svojevrsni gordijski čvor oko paketa od 10,64% Podravkinih dionica. Uprava koprivničke kompanije i mađarske banke stalno kontaktiraju, a poslije svakog razgovora konzultiraju se sa svojim nadzornim odborima, te nastavljaju pregovore, rekao je predsjednik Nadzornog odbora Podravke Ljubo Jurčić.

 

 Mađarska strana pokazuje volju i spremna je sudjelovati na pozitivan način u rješavanju ovog ugovora, s ciljem da se smanji ili eventualno potpuno anulira štetne posljedice za Podravku, rekao je Lj. Jurčić.

Jurčić najavljuje intenzivne razgovore Podravkaša i Mađara tijekom cijelog listopada, a početkom studenoga i konačno rješenje spornog ugovora, kada će se utvrditi kome pripada dioničarski paket. Riječ je o dionicama za čiju je kupnju Fima Ami kod mađarske OTP banke podigla kredit. Polog za kredit dao je mađarski MOL a kako Fima Ami nije vratila novac mađarski bankari se imaju pravo naplatiti iz pologa, a MOL preuzeti Podravkine dionice.

 

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pripazite

[FOTO] UPRAVO Sudar pred koprivničkom bolnicom, vozila blokirala cestu, promet je usporen

Prometna nesreća dogodila se maloprije pred koprivničkom bolnicom. Kako doznajemo, sudarili su se Opel i Peugeot, a čini se da...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×