Pala na osvježivačima prostora

Vlasnica Sexy shopa završila u istražnom zatvoru

11:30h
0
Vlasnica Sexy shopa i njezini odvjetnici prilikom policijske racije // Foto: Mario Kos
Vlasnica Sexy shopa i njezini odvjetnici prilikom policijske racije // Foto: Mario Kos

Policajci su vlasnicu koprivničkog Sexy shopa uhitili prošle srijede, nakon još jedne racije u njezinoj trgovini u Martinovki. Protiv nje je policija podnijela već dvije kaznene prijave zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Vlasnica koprivničkog Sexy shopa Emanuela Betlehem Lončarić završila je u jednomjesečnom istražnom zatvoru zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu na tu se nepopularnu mjeru protiv 35-godišnjakinje odlučila na prijedlog državnog odvjetnika, a sve zbog opasnosti od njezina utjecanja na svjedoke u istrazi.

Policajci su vlasnicu Sexy shopa uhitili prošle srijede, nakon još jedne racije u njezinoj trgovini u Martinovki. Najprije je provela dan kod policijskog nadzornika pa je nakratko puštena na slobodu i sada je, eto, u istražnom zatvoru.

Kaznenom prijavom E. Betlehem Lončarić tereti se da je tijekom ove godine kao šefica trgovine prodavala osvježivače prostora koji sadrže sintetske kanabinoide, a koji se nalaze na popisu droga.

Policija je od više osoba oduzela sporne artikle kupljene u Sexy shopu.

Vlasnica Sexy shopa za istu je stvar kaznenu prijavu zaradila i prije godinu dana.

Prije tjedan dana E. Betlehem Lončarić nije bila raspoložena za izjave, a prije godinu dana kazala nam je da “nitko nije toliko bedast da u centru grada otvori tvrtku i dućan i da prodaje ilegalnu robu.

Sexy shop u koprivničkoj Martinovki i dalje radi, ali skraćenim radnim vremenom.