19 C
Koprivnica
Nedjelja, 16. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
javni poziv

Vlasnici vikendica na Šoderici imaju priliku otkupiti dodatno zemljište za svoje okućnice
V

Dodatno zemljište ne može imati veću površinu od 130 metara kvadratnih, osim u iznimnim slučajevima kada bi se remetila funkcijska cjelina dodatnog zemljišta i zemljišta koje ostaje u vlasništvu Općine Legrad

Ne propustite

Općina Legrad objavila je javni poziv kojim poziva sve vlasnike vikendica na Šoderici da iskažu interes za otkup dodatnog zemljišta za proširenje svojih okućnica.

Dodatnim zemljištem smatra se zemljište u građevinskoj zoni koje se nalazi uz postojeće privatne parcele, a u vlasništvu je Općine Legrad te joj nije potrebno za provođenje strateških projekata, izgradnju komunalne infrastrukture, niti je isto neotuđivo javno dobro.

Dodatno zemljište ne može imati veću površinu od 130 metara kvadratnih, osim u iznimnim slučajevima kada bi se remetila funkcijska cjelina dodatnog zemljišta i zemljišta koje ostaje u vlasništvu Općine Legrad, pojašnjeno je u pozivu.

Interes mogu iskazati samo osobe, vlasnici zemljišta, koje graniče sa zemljištem za koje se iskazuje interes i koji su već ranije otkupili okućnice.

Javni poziv završava 6. travnja 2023. godine.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Koncert za pamćenje

FOTO/VIDEO Džentlmeni za kraj vikenda punog sadržaja u Pitomači

Koncert popularnih Džentlmena, jednog od najpopularnijih pop-tamburaških sastava, pokazao se kao pun pogodak za sve okupljene na pitomačkom glavnom...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×