18.2 C
Koprivnica
Četvrtak, 30. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Nagradni natječaj epodravine

Vlasnicima najljepše blagdanski ukrašenih kuća u županiji uručene bogate nagrade
V

Ne propustite

Bilo je teško odabrati, sudjelovala je cijela redakcija i nekako smo uspjeli izdvojiti troje, iako su svi zaslužili prvu nagradu, rekao je Mario Kos.

Troje maštovitih, vrijednih i kreativnih koji su uredili svoje kuće i okućnice u blagdanskom stilu (možete ih vidjeti ovdje), a za što ih je portal ePodravina.hr u suradnji s Turističkom zajednicom županije i nagradio, preuzeli su vrijedne nagrade u prostorijama Županijske uprave.

Marijan Crnjak iz Koprivnice, u čije je ime nagradu preuzela njegova kći, Tomislav Raptavi iz Šemovaca i Suzana Petrović iz Herešina svojim su kreacijama dobili brojne nagrade, između ostaloga welness pakete na bazenima Cerine, masaže, večere u Starom gradu Đurđevac i restoranu Klas, poklon pakete Podravke, Orion pirotehnike i Županije, KTC bonove, sliku Zlatka Kolareka i mnoge druge.

S lijeva nadesno: Zlatko Kolarek, Mario Kos, Darko Koren i Zdravko Mihevc // Foto: Matija Gudlin

U Županijskoj upravi ugostili su ih Koprivničko-križevački župan i predsjednik županijske turističke zajednice Darko Koren, direktor županijske turističke zajednice Zdravko Mihevc, umjetnik Zlatko Kolarek i vlasnik portala ePodravina Mario Kos.

Zdravko Mihevc istaknuo je zadovoljstvo natječajem koji se podudara s ciljem Turističke zajednice, a on je da naša sredina bude što ljepša, privlačnija i vizualno atraktivnija, a s njime se složio i župan.

– Male stvari čine svijet velikim i mislim da svatko od nas može nekim svojim malim doprinosom učiniti svijet oko nas ljepšim. Temeljni cilj svakoga od nas je zadovoljstvo spoznajom da je nešto postigao u svojoj sredini, a vi ste to napravili i na tome vam zahvaljujem – rekao je Koren.

Vlasnik portala ePodravina Mario Kos naglasio je koliko je bilo teško između brojnih prijava izdvojiti troje najboljih.

Foto: Matija Gudlin

– Svake godine vidimo mnogo ukrašenih okućnica, ljudi se zaista jako trude. Vidjeli smo da ljude to jako zanima, praktički naprave kolonu koliko se sporo voze kroz ukrašene ulice. Zato smo željeli nagraditi i potaknuti ljude u ukrašavanju. Bilo je teško odabrati, sudjelovala je cijela redakcija i nekako smo uspjeli izdvojiti troje, iako su svi zaslužili prvu nagradu – smatra Kos.

Partneri ePodravine u ovom nagradnom natječaju bili su Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije, Komunalac, Podravka, restoran Stari grad u Đurđevcu, Orion pirotehnika, KTC, restoran Klas, Obiteljsko izletište Novak Cepidlak, Pampa tea i Promed. Umjetnik Zlatko Kolarek posebno je za natječaj uljem na platnu naslikao sliku “Koprivnička bajka”.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Tradicionalno

Četiri Novigrada susreću se u Podravini, Novigraci iz cijele Hrvatske uživat će u gostoprimstvu i ljepotama našeg kraja

Novigrad Podravski domaćin je ovogodišnjeg susreta četiri Novigrada - Novigrada Podravskog, Novigrada u Istri, Novigrada kod Zadra i Novigrada...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×