12.1 C
Koprivnica
Subota, 13. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Vlasnik izgorene staje: “Najgore mi je što su životinje patile”
V

Ne propustite

U noći sa subote na nedjelju u mjestu Rakitnica zapalila se staja u vlasništvu Vladimira Svržana, zapovjednika Javne vatrogasne postrojbe Rakitnica. U požaru su se ugušile krave, telad i pilići.

“Uvečer sam nahranio krave. U noći sam se probudio i nisam primijetio ništa. Kad sam se u pola 7 ujutro probudio da podojim krave, imao sam što vidjeti. Stakla na štali nije bilo, iznad prozora je bilo crno. Kad sam ušao u štalu vidio sam da su četiri krave i dva teleta mrtvi.”, sa tugom u glasu govori Vladimir Svržan. Najgore od svega je, kaže, što su životinje patile.

Do požara je došlo zbog zapaljenja kartonske kutije sa pilićima, koje je izazvala žarulja. Nakon kutije su se zapalile drvene palete koje su bile oko kutije, a srećom, vatra nije zahvatila slamu jer bi šteta, koja je procijenjena na 50 tisuća kuna, bila i veća. Požar se sam ugasio i nije bila potrebna intervencija vatrogasaca.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kakav lik!

KOPRIVNICA ‘Majstor’ (32) usred dana s 3,62 promila biciklirao prema Herešinu, razbio se kao ‘kruška’

Još jedan alkoholni rekorder stiže nam iz Podravine. Naime, policija je jučer u 17.35 u Koprivnici u Ulici kneza...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×