8.8 C
Koprivnica
Utorak, 23. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
MEĐUNARODNI VOLONTERSKI KAMP

Volonteri iz različitih dijelova svijeta vodit će radionice za male Križevčane
V

Radionice će voditi volonteri iz Španjolske, Francuske, Meksika, Ukrajine i Portugala. Volonteri će osmisliti igre i aktivnosti karakteristične za svoju zemlju kako bi djeci približili svoju kulturu i običaje. 

Ne propustite

U Križevcima, u utorak, 2. srpnja, počinje desetodnevni, peti po redu, Međunarodni volonterski kamp.

U sklopu kampa će se svakog dana, od 10 do 13 sati, u parku pokraj bivše vojarne organizirati besplatne zabavno-edukativne radionice i aktivnosti za djecu od šest do trinaest godina.

Radionice će voditi volonteri iz Španjolske, Francuske, Meksika, Ukrajine i Portugala. Volonteri će osmisliti igre i aktivnosti karakteristične za svoju zemlju kako bi djeci približili svoju kulturu i običaje. Također, djeca u kampu kroz igru i zabavu usavršavaju korištenje stranog jezika što je veliki plus cijele priče.

Geslo Međunarodnog kampa je Umjetnost i sport povezuju jer se sve aktivnosti i druženja orijentiraju upravo na aktivno sudjelovanje u sportu i kreativno izražavanje. Volonteri će za djecu osmisliti kreativno-umjetničke radionice poput slikanja i plesnih koreografija te one sportske koje uključuju djeci već dobro poznate nogometne, graničarske i slične sportske vještine.

– Međunarodni volonterski kamp jedinstveno je iskustvo za mlade Križevčane. Ne samo da aktivno provode vrijeme vani, na svježem zraku u igri s vršnjacima, već istovremeno stječu znanja o ostalim narodima i kulturama – izjavio je voditelj kampa, Dario Car.

Radionice će se održavati do 12. srpnja. Sva djeca su dobrodošla, a iz Volonterskog centra nadodaju kako radionice nisu obavezne te da djeca i roditelji mogu odlučiti koji dan i kojoj radionici žele prisustvovati.
Iako su svi volonteri redom stranci, u kampu nema mjesta za jezične barijere jer volonteri uza sebe imaju prevoditelje, a ponekad za dobru zabavu i puno smijeha ni nije potrebno puno pričanja.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nepravomoćna presuda

Koprivničanac ostao paraliziran zbog posla, tužio šefa, a on zbog ovrhe prepisao nekretnine na svog sina

Nesretna je sudbina jednog Koprivničanca (podaci poznati redakciji op.a.) koji je teško stradao prije nešto više od deset godina...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×