14.6 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 26. veljače 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
16. Tjedan cjeloživotnog učenja

Volonterka Udruge Bolje sutra Ksenija Krušelj primila Priznanje za doprinos razvoju obrazovanja odraslih
V

Njezini volonterski zadaci su usmjereni na aktivnosti obrazovanja odraslih članova Udruge

Ne propustite

Predstavnici Udruge osoba s invaliditetom Bolje sutra grada Koprivnice prisustvovali su, povodom 16. Tjedna cjeloživotnog učenja, u Bjelovaru na dodjeli Priznanja za doprinos razvoju obrazovanja odraslih pod nazivom Cjeloživotno učenje nije izbor, već potreba.

Za 2022. godinu, jedna od dobitnica priznanja je i volonterka Udruge mr.sc. Ksenija Krušelj koja u Udruzi Bolje sutra volontira od početka 2021. godine. Njezini volonterski zadaci su usmjereni na aktivnosti obrazovanja odraslih članova Udruge.

Riječ je o priznanju Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih koja je zadužena i za provođenje nacionalne obrazovne kampanje Tjedan cjeloživotnog učenja.

Spomenimo da se projekt svake godine realizira u brojnim zemljama s ciljem senzibiliziranja javnosti za izgradnju pozitivnog ozračja o važnosti i potrebi cjeloživotnog učenja. Kriterij za dodjelu priznanja dugogodišnji je stručni i znanstveni angažman koji je pridonio unapređenju sustava obrazovanja odraslih u Republici Hrvatskoj. Koprivničko Pučko otvoreno učilište godinama je u obrazovanje odraslih ostvarivalo iznimne rezultate i bilo ponajbolje u nacionalnim okvirima, tako da je često bilo i koordinator toga projekta za sjeverozapadnu Hrvatsku.

Lijepo priznanje volonterki Udruge
Foto: Udruga Bolje sutra

Ksenija Krušelj na Filozofskom fakultetu u Zagrebu diplomirala je i magistrirala pedagoške znanosti. U razdoblju 1984.-2004. bila je u sektoru Upravljanja ljudskim potencijalima u Podravki rukovoditeljica obrazovanja, a do umirovljenja krajem 2020. obavljala je dužnost voditeljice obrazovne djelatnosti u Pučkom otvorenom učilištu.

Objavila je na desetke znanstvenih i stručnih radova, posebno iz povijesti obrazovanja u koprivničkoj Podravini. Danas je angažirana u više projekata na nacionalnoj i lokalnoj razini. Između ostalog, predavačica je u projektu Curriculum Globale koji provodi Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih te EPALE ambasadorica. U Udruzi osoba s invaliditetom Bolje sutra grada Koprivnice vanjska je stručna suradnica na EU projektima.

Ove su godine uz Kseniju Krušelj nagrađeni i prof. dr. sc. Goran Lapat i Dražen Maksimović.

Lijepo priznanje volonterki Udruge
Foto: Udruga Bolje sutra
Lijepo priznanje volonterki Udruge
Foto: Udruga Bolje sutra
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Čestitamo!

[FOTO] BRAVO! Blizanke Dorotea i Gabriela Vencl postale državne prvakinje u boksu

Sjajne vijesti za početak radnog tjedna! Blizanke, Dorotea i Gabriela Vencl postale su državne prvakinje. Finalne borbe za zlatom održale...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×