11.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 21. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Program udruge Kopriva

Volonterski centar Koprivnica dobiva svoj ured
V

Ne propustite

Svečano otvorenje ureda Volonterskog centra Koprivnice, održat će se u petak u 17 sati u atriju Doma mladih.

Riječ je o jednom od programa koprivničke inicijative volontera i aktivista, Udruge Kopriva. Centar je s radom službeno je započeo 5. siječnja 2014. godine i predstavlja lokalni volonterski centar našega grada.

Ured Volonterskog centra Koprivnice bit će centralno mjesto u gradu Koprivnici za informiranje i savjetovanje u vezi volontiranja na lokalnoj i međunarodnoj razini, upisati se u volontersku evidenciju, prijaviti svoje akcije kao organizatori volontiranja i nabaviti volonterske knjižice.

Kroz 2016. godinu organizirat će se razne edukativne aktivnosti i volonterske akcije nacionalnog i međunarodnog karaktera, uz nastojanje za skorašnjom profesionalizacijom voditeljskog kadra koje bi omogućila svakodnevna otvorenost centra.

Nakon otvorenja Volonterski centar Koprivnice radit će svaki utorak i četvrtak od 17 do 19 sati u prostoriji Rumko Doma mladih (ulaz iz atrija).

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

RASPJEVANE SESTRE

[eTV] Koprivničke medicinske sestre prave su pjevačke zvijezde: U naš se zbor može uključiti tko god želi, nema audicije, bitna je samo volja

Nastupom na javnoj televiziji, o čemu smo pisali, medicinske sestre iz koprivničke Opće bolnice Dr. Tomislav Bardek ušle su u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×