25.1 C
Koprivnica
Subota, 25. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
jubilarna 25 godina

Na Vrbošićev memorijal u Koprivnicu stižu PPD Zagreb i Nexe Našice, priprema se rock spektakl Opće opasnosti i još mnogo toga
N

Karte su besplatne, a moći se podići u Šarenom dućanu, na bazenima Cerine, u TZ Koprivničko-križevačke županije i u Hotelu Podravina. Dio ulaznica dijeli i RK Koprivnica - Hangar 18, a do njih će se moći od ponedjeljka.

Ne propustite

Memorijalni turnir Goran Vrbošić – Vrba, turnir koji se igra u spomen tragično preminulom dobrovoljcu Domovinskog rata, ove godine igrat će se jubilarni 25. put. Memorijal će se održati od 2. do 3. veljače. Predsjednik Rukometnog kluba Koprivnica – Hangar 18 Alen Lazar zahvalio se Gradu Koprivnici koji je najveći dio tereta turnira uzeo na sebe, jer to klub kao klub ne bi mogao sam organizirati. Također, zahvalio je županiji i Podravki koji su se priključili ovom velebnom događaju.

– Ove godine će turnir trajati dva dana. Za prvi dan planiran je koncert klape Hrvatske ratne mornarice i jazz orkestra Oružanih snaga. Drugi dan je sportski, pozvana su dva najeminentnija rukometna kluba Hrvatske, to su PPD Zagreb i RK Nexe Našice. Odigrat će se revijalne utakmice, Koprivničanci će igrati protiv PPD-a, a dolazi još i muški rukometni klub Zaprešić koji će igrati protiv Našičana – rekao je Lazar, predsjednik koprivničkog kluba.

Sve utakmice bit će revijalnog karaktera, a pridružit će se i djeca, djevojčice iz RK Podravke 2008. godište igrat će protiv dječaka iz Hangara istog godišta, a Hangarovi dječaci 2004. godište igrat će protiv jednako starih dječaka iz Čakovca.

Nakon turnira, program se nastavlja koncertom rock grupe Opća opasnost u dvorani Srednje škole Koprivnica u 20.30 sati. 

Karte su besplatne, a moći se podići u Šarenom dućanu, na bazenima Cerine, u TZ Koprivničko-križevačke županije i u Hotelu Podravina. Dio ulaznica dijeli i RK Koprivnica – Hangar 18, a do njih će se moći od ponedjeljka.

Najava Memorijala Goran Vrbošić Vrba // Foto: Jurica Karan
Foto: Jurica Karan

Dražen Ressler, brigadir Ministarstva obrane RH, najavio je kako će u gradu biti postavljen promidžbeni štand za one zainteresirane za vojni poziv u čiju će svrhu biti pozvani kadeti Hrvatske vojske. Tim putem nastojat će se približiti svim zainteresiranima što Ministarstvo obrane i Oružane snage rade na izobrazbi budućih časnika.

Gradonačelnik Jakšić i zamjenik župana Ljubić izrazili su zadovoljstvo sve većim interesom mladih dječaka za rukometom, iako je u gradu muški rukomet podređen ženskom. Konačan cilj cjelokupnog programa jest promocija muškog rukometa u gradu, te sjećanje na Gorana Vrbošića, obožavanog branitelja.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Tragedija u Kloštru Podravskom

Bisiklist na kojeg je naletio 39-godišnjak je preminuo, koprivnički tužitelji otvorili istragu

Kako upravo doznajemo, Općinski su državni odvjetnici u Koprivnici otvorili istragu protiv 39-godišnjaka zbog osnovane sumnje da je skrivio...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×