LIJEPA GESTA

Vrhunska reakcija policije, Hitne pomoći i vatrogasaca nagrađena emotivnom porukom, pročitajte je

Objavu je podijelilo više od 60 korisnika.

11:49h
0
Foto: Ivan Balija
Ilustracija // Foto: Ivan Balija

Vatrogasci se svakodnevno izlažu opasnosti, gaseći vatrene buktinje koje ugrožavaju život građana diljem Hrvatske i svijeta. Valja, stoga, biti zahvalan na onome što čine.

A na Facebook stranici Vatrogasci – Oni su naši heroji jučer je osvanula upravo takva objava. Naime, jedna je žena napisala dirljivu poruku nakon prometne nesreće u kojoj je ozlijeđen njezin otac. Poruku pročitajte u nastavku.

– Poštovani, molim da podijelite ovu objavu. Sinoć se dogodila prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo moj otac i ovim putem bih se htjela zahvaliti cijelom timu Hitne pomoći, cijelom timu na hitnom traktu, hvala med. tehničaru Borisu Mamuli i med. sestri Rušani Škurte. Također, sve pohvale očevidnoj ekipi g. Šain i g. Garić, i naravno našim vatrogascima. Hvala Vam na jako brzoj intervenciji i na tolikoj ljubaznosti koja nam je u tom trenutku puno značila. I jedna posebna pohvala za prometnog policajca kod kojeg sam došla da mi da informacije i koji je to obavio s toliko ljubaznosti i odgovorio na sva moja pitanja. Za kraj, kada sam ga pitala da mi da ime i prezime jer bih ga pohvalila, njegov odgovor bio da je će mi dati od kolega koji su izašli na očevid, a da će on ostati ipak skroman, jer da kolege zaslužuju tu pohvalu. I zato još jednom veliko na svemu. Ovim putem bih zamolila ljude koji su prvi pomogli mome ocu, ako vide ovu objavu, da mi se jave, jer bih voljela osobno se zahvaliti. Radi se o Puli, Fažanska cesta na intervenciji JVP Pula. Prometna je bila oko 22.30 sati – stoji u objavi koju je podijelilo više od 60 korisnika.

Valja istaknuti i zahvalni odgovor, pretpostavljamo, jednog vatrogasca.

– Zorica Zoka Zelenović veliko Vam hvala na lijepim riječima. Vatrogasci drugo i ne trebaju. Samo koja lijepa riječ i mi smo jako sretni. Gospodinu ocu želim brz oporavak – napisao je Vjekoslav Kranjčec.

čitam...