30.1 C
Koprivnica
Petak, 21. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
treći po redu

Vrijeme je za prijave na natječaj! Traži se najbolja fotografija vinarske, vinogradarske i podrumarske tematike
V

Natječaj je otvoren od 1. rujna do 1. prosinca 2023. godine, a rezultati će, s predstavljanjem kataloga najboljih fotografskih radova, biti objavljeni uz blagdan vinogradarskoga sveca sv. Vinka (Vincekovo) 22. siječnja iduće godine

Ne propustite

U organizaciji Društva za očuvanje križevačke baštine Križevački štatuti i Grada Križevaca raspisan je 3. Nacionalni natječaj za hrvatsku vinsku fotografiju.

Njime se želi potaknuti sveopću hrvatsku javnost, i profesionalce i amatere, na stvaranje fotografskih radova vinarske, vinogradarske i podrumarske tematike.

Nakon provedenoga natječaja najuspjeliji će radovi biti objavljeni u katalogu, na izložbi te na multimedijalnim platformama.

– Prijavljene će se fotografije ocjenjivati u dvije kategorije, najbolje fotografije prema izboru stručnog ocjenjivačkog suda sastavljenog od istaknutih hrvatskih profesionalnih fotografa i najbolja fotografija prema izboru publike. Što se tiče nagrade publike gledat će se fotografije s najvećim brojem prikupljenih lajkova na Facebook stranici Društva za očuvanje križevačke baštine Križevački štatuti – poručili su organizatori te dodali kako će radovi publici biti dostupni na Facebooku od 25. prosinca ove godine do 6. siječnja 2024.

Natječaj je otvoren od 1. rujna do 1. prosinca 2023. godine, a rezultati će, s predstavljanjem kataloga najboljih fotografskih radova, biti objavljeni uz blagdan vinogradarskoga sveca sv. Vinka (Vincekovo) 22. siječnja iduće godine.

– Radovi trebaju tematski odgovarati natječaju: vino, hrvatska vina, vinova loza, grožđe, berba grožđa, krštenje mošta, vinogradi, klijeti, konobe, vinogradarske kurije, vinski podrumi, vinarije, vinarsko-vinogradarski običaji. Autor se smije prijaviti s najviše tri fotografska rada, ne starija od 2022. godine, a sve druge detalje možete pročitati na LINKU.

Uz radove treba poslati i popunjen prijavni obrazac koji autor treba preuzeti s web stranice organizatora i na gore priloženom linku.

Dodatne informacije možete dobiti i na broju mobitela 091/6640-850.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Jedinstveno

Znate li da se možete voziti solarnim čamcem do Mađarske? Cijena je bagatela!

Kako doznajemo u Općini Legrad, u ljetnim mjesecima 2024. godine, Općina Legrad organizira prijevoz solarnim čamcem na relaciji Legrad...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×