6.8 C
Koprivnica
Četvrtak, 23. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
transfer

Vrkić, Milas, Vukonić i Gregurina nogometne karijere nastavljaju zajedno u obližnjem međimurskom klubu
V

Saša Vukonić također će igrati u Graničaru nakon što je osvojio naslov prvaka Četvrte lige s Tehničarom iz Cvetkovca.

Ne propustite

Ivan Vrkić, Mate Milas, Saša Vukonić i Mario Gregurina nogometne će karijere nastaviti u Graničaru iz Kotoribe. Ovaj međumurski klub natječe se u tamošnjoj Prvoj ŽNL, a spomenuta četvorka bit će veliko pojačanje u lovu na sam vrh lige.

Vrkić i Gregurina dolaze iz Koprivnice, odnosno hibrida Koprivnice i Tehnike, a umjesto igranja Četvrte HNL odabrali su Prvu ŽNL. Hoće li se Vrkić snaći tamo kao i u ovdašnjoj Prvoj ŽNL gdje je postigao rekordna 42 gola, ostaje da vidimo.

Mate Milas hvatao je formu ovog proljeća u dresu Drave iz Novigrada Podravskog dok sada nastavlja u istom dresu kao i Vrkić i Gregurina. Saša Vukonić također će igrati u Graničaru nakon što je osvojio naslov prvaka Četvrte lige s Tehničarom iz Cvetkovca.

Ne bi smo se voljeli naći s druge strane igrališta kad na teren izađe kotoripski Graničar.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

prigoda

[IMENDANI] Rebeka i Dražen današnji su slavljenici, čestitajte im!

Rebeka i Dražen današnji su slavljenici. Rebeka je racionalna, uzbuđena, bezgranična, energična, draga i zabavna osoba. Dražen je dinamična, snalažljiva, ugodna,...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti