U subotu 25. travnja

Vrtni centar Agro-kuće d.o.o. obilježava svoj 5. rođendan

Vrtni centar Agro-kuće d.o.o. iz Koprivnice je moderno opremljena proizvodno-prodajna lokacija, otvorena u travnju 2015. godine. Od tada se na tržištu konstantno profilira kao jedan od vodećih partnera u opskrbi materijalima i opremom u poljoprivredi te dekoracijama za vrt i dom. Nalaze se na adresi Bjelovarska cesta 34. Posjetite ih već danas!

10:00h
0

Pozivaju Vas na 5. rođendan Vrtnog centra

Uz sve mjere opreza, Vrtni centar Agro-kuće radi i u ovo vrijeme pa neka njihova bogata ponuda bude razlog za dolazak. Otvoreni su od ponedjeljka do subote od 8.00 do 17.00 sati.

Iz Agro-kuće poručuju: brinimo jedni za druge. Ove godine s obzirom na mjere opreza bez posebne proslave našeg 5. rođendana, ipak Vas očekujemo s najvećim izborom cvijeća i artikala za poljoprivredu, vrt i dom. Vaš Vrtni centar koprivničke Agro-kuće.

Rastu zajedno s tržištem

U ovih 5 godina Vrtni centar postao je Vaš nezaobilazni partner u opskrbi sadnicama cvijeća i povrća iz njihove proizvodnje, direktni su uvoznici tegli, alata, dekoracija za vrt i dom, a imaju najveći izbor sjemenskog materijala, supstrata i gnojiva za poljoprivredu.

U prodajnom prostoru nalazi se i cvjećarna s gift–shopom te odjelom za aranžiranje. U njihovoj vlastitoj cvjećarni kreiraju najljepše aranžmane od prirodnog i umjetnog bilja za sve prigode.

Opskrbljuju općine, gradove te sudjeluju u lokalnim projektima u suradnji s udrugama i partnerima.

Naglasak u ponudi bilja je stavljen na vlastitu proizvodnju cvijeća i povrtnih sadnica. Proizvodnja se odvija u moderno opremljenim plastenicima velike površine, a tehnologiju i procese nadziru visokostručne djelatnice i djelatnici.

Postanite partneri Agro-kuće d.o.o.

Kako biste i dalje na vrijeme bili obaviješteni o aktualnim ponudama i svim pogodnostima koje Vam pružaju poslovnice Agro-kuće, pratite ih i na društvenim mrežama. Pregledajte objave i zapratite Facebook profil, a sve vijesti potražite na njihovoj web stranici. Kontaktirajte ih na broj telefona 048/894-164 ili na mail vrtni.centar@agro-kuca.hr.

čitam...
Loading...