VELIKA OBLJETNICA

Vrtni centar Agrokuća povodom rođendana nagrađuje vas prekrasno aranžiranim vrtićem s pelargonijom

Ispunite potrebne korake i igrajte se s nama!

20:00h
0
Foto: Agrokuća

Vrtni centar Agrokuća u subotu slavi svoj četvrti rođendan.

Toga će dana od prijepodnevnih sati godišnjicu obilježiti velikom proslavom koju će popratiti bogati popusti na dobro poznatoj adresi Bjelovarska 34. Pronaći će se velik izbor biljaka koje zaposlenici Agrokuće uzgajaju u vlastitoj proizvodnji u moderno opremljenim plastenicima.

Također, ako vam zatreba bilo kakav alat, oprema za rad u vrtu i voćnjaku, vrtne dekoracije ili oslonci i pokrovi za biljke – tu je opet Vrtni centar. Za bogat i napredan rast nasada posjeduju najveći izbor supstrata, gnojiva i zaštitnih sredstava u raznim pakiranjima. Ukoliko je potreban bilo kakav dodatni savjet, također se možete obratiti njihovim stručnim zaposlenicima.

Naravno, to je tek manji dio priče. U sklopu Vrtnog centra koprivničke Agrokuće posluje i odjel za aranžiranje pa ćete tamo uvijek i u svako doba moći naći brojne varijante aranžmana od prirodnog ili umjetnog materijala i to za unutarnje i vanjske prostore, razne prigode i manifestacije, kao i za posljednja počivališta Vaših najmilijih.

Sve nabrojano i još mnogo više prate i povoljne cijene te uvjeti plaćanja. Radno vrijeme Vrtnog centra koprivničke Agrokuće je od ponedjeljka do subote od 8 do 20 sati.

Povodom rođendana Vrtni centar jednoj će osobi pokloniti aranžirani vrtić s pelargonijom u tegli. Sretni dobitnik ili dobitnica nagradu će moći preuzeti osobno od ponedjeljka, 29. travnja, u Vrtnom centru. Ispunite potrebne korake na našem Facebooku i igrajte se s nama!

Foto: Nagrada
Foto: Nagrada
Foto: Nagrada
čitam...