14.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 27. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
čestitamo

Vrtni centar Iva u Koprivnici slavi treći rođendan, a mi imamo dobitnika Thuje Whipcord!
V

Povodom trećeg rođendana, od 1. do 2. travnja, odnosno u petak i subotu, vrtni centra Iva svim kupcima poklanja 10 posto popusta na cjelokupnu kupovinu! Također, prilikom kupovine u poslovnici u Koprivnici iznad 200 kuna, sudjelujete u nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti prekrasnu sadnicu zimzelene magnolije!

Ne propustite

U Vrtnom centru Iva u Koprivnici, već druga generacija obitelji Mihalic, nudi biljke i svu opremu za vrt i dvorište. Širok asortiman ukrasnog zelenila prostire se na oko 1300 kvadrata otvorenog te 200 kvadrata zatvorenog prostora. Posao, koji danas prepoznaju i štuju svi ljubitelji ukrasnog zelenila, započeo je još 2000. godine u Štefancu, gdje je poslovnica vrtnog centra Iva već dugi niz godina na adresi Braće Radića 54, i iz godine u godinu, polako se širio na zadovoljstvo kupaca.

Poslovnica u Koprivnici, na adresi Križevačka cesta 61, 1. travnja slavi tri godine postojanja, a otvorena je 2019. godine. Povodom trećeg rođendana, od 1. do 2. travnja, odnosno u petak i subotu, vrtni centra Iva svim kupcima poklanja 10 posto popusta na cjelokupnu kupovinu!

Također, prilikom kupovine u poslovnici u Koprivnici iznad 200 kuna, sudjelujete u nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti prekrasnu sadnicu zimzelene magnolije!

Vrtni centar Iva nije zaboravio ni na čitatelje ePodravine, za koje su pripremili Thuju Whipcord, a osvojila ju je Marina Jendrić te ju može podići u Vrtnom centru Iva.

Vrtni centar Iva u Koprivnici
Vrtni centar Iva u Koprivnici
Od sjemena do ukrasnog grmlja

Vrtni centar Iva se neprestano širi te je u listopadu 2021. otvorena i treća poslovnica u Dogom Selu, Lukarišće, Šašec 31. Posao je to koji traži konstantnu prisutnost na tržištu, posjete sajmovima, edukaciju, a sve kako bi se bilo ukorak s vremenom i pratila se inozemna proizvodnja bilja te zadovoljili sve veći zahtjevi kupaca. Shodno tome, Vrtni centar drži do sebe i svoje reputacije te se kod njih može kupiti samo vrshunsko certificirano bilje. I to ne samo iz Nizozemske, Mađarske i Italije, već i iz njihovog vlastitog rasadnika. Susretljivi i ljubazni djelatnici o kojima uvelike ovisi uspješnost prodaje, tu su za svakog kupca. Za onoga koji zna ili se još dvoumi što želi kupiti, koju biljku odabrati, koje sjeme je najbolje, koji alat treba ili koje gnojivo trebaju njegove biljke.

Sobno bilje, umjetna gnojiva, supstrati, tegle…. Uz bok vanjskom bilju smještenom uglavnom na otvorenom prostoru i samim time prilagođenog atmosferskim prilikama, unutarnji dio prepun je sobnih biljaka. Kaktusi, filadendroni, fikusi, difenbahije, puzavice, dracene preko orhideja do egzotičnog bilja. Uz to, za svaku biljku ili pak skupinu, nude se tegle raznih oblika, veličina i materijala. Kako bi biljke i dalje lijepo napredovale i bile u punoj kondiciji tu je i supstrat, gnojivo …

Vrtni centar ivaWEB SHOP

Ukoliko pak nekome Koprivnica nije usput ili je iz udaljenijih krajeva, cjelopuknu ponudu može pogledati na njihovim web stranicama. Shodno tome, putem web shopa mogu se doznati sve pojedinosti o željenoj biljci ili nekom drugom proizvodu, koji se potom mogu i kupiti. Naime, u sklopu njihovog poslovanja je i kupnja, odnosno prodaja putem interneta te dostava na kućnu adresu po više negoli prihvatljivim cijenama. Drugim riječima, u Vrtnom centru učinili su sve kako bi bili dostupni svim kupcima, bez obzira na daljinu i omogućili kupnju iz kućnog naslonjača.

Naravno, ne treba posebno spominjati kako se uz svaku kupljenu stvar, naročito biljku, dobiva i stručni savjet od sadnje do njege, pa preko eventualnog orezivanja. Potražiti ih možete i na Facebook stranici Vrtni centar Iva.

Stoga, ako još niste odlučili što saditi ili sijati, svakako navratite u vrtni centar IVA u Koprivnici, gdje Vas očekuju svaki radni dan od 8-17 sati i subotom od 8-13 sati!

Vrtni centar Iva u Koprivnici
Vrtni centar Iva u Koprivnici
Vrtni centar Iva u Koprivnici
Vrtni centar Iva u Koprivnici
Vrtni centar Iva u Koprivnici
Vrtni centar Iva u Koprivnici
Vrtni centar Iva u Koprivnici
Vrtni centar Iva u Koprivnici
Vrtni centar Iva u Koprivnici
Vrtni centar Iva u Koprivnici
Vrtni centar Iva u Koprivnici
Vrtni centar Iva u Koprivnici

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Zlatna od glave do pete, ova žena ruši sve mitove o godinama, nama je baš mrak!

Pa godine ovo, pa godine ono. Što se smije, a što se ne smije nositi. Ma da... Žene budite...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×